Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

Eki Görüntüle 403304
Şuan bu şekilde yaptım stabilesine birde böyle test edeceğim kartın. Forza Horizon 4 Gibi bir oyunda denemiştim.
Tamamdır. Tekrarlıyorum yine. RX 580'in değerleri 570'te doğal olarak problem çıkaracaktır. Bu sebeple profili yüklemek yerine el ile ayarlayın. Eğer el ile ayarladıysanız son cümlemi görmezden gelin.

Ha birde Frekans'ı ellemedim.

İsterseniz deneyebilirsiniz. Her testin sonucunda işaretlediğim bölümdeki değerleri kontrol etmeyi unutmayın. Üstte de belirttiğim gibi. Elpida belleklerin overclock performansı berbat.
880mV 2150Mhz 0 memory error ile çalışıyor. FireStrike skorum 450 puan arttı. 2200 de deneyeceğim birazdan. Hynix bellekler iyi OC leniyormuş .

880mV 2150Mhz 0 memory error ile çalışıyor. FireStrike skorum 450 puan arttı. 2200 de deneyeceğim birazdan. Hynix bellekler iyi OC leniyormuş .
Samsung ve Hynix overclock için en iyileri. Hatta Samsung biraz daha iyi diyebilirim gecikmeleri de hesaba katarsak. Micron, Elpida gibi belleklerin overclock sınırı düşük. Siz yine de bellekleri voltajdan mahrum bırakmayın .

Şimdi tekrar baktım da 1900 MHz'de Primal testinden sıkıntısız geçti bellek. Sanırım bir süre daha test edicem kendilerini.

1900 MHz'de 1 ila 5 kadar hata alıyor. Normal şartlarda pek önemsenecek hata sayısı değil. Ancak hiç olmaması varken neden hatalara izin verelim değil mi ? Uzun süredir 1895'te kullanıyorum ve tek bir hata vermedi.

@Lintos Durum nedir hocam?

Son düzenleme:

Dostum bunun bu kadar etki edeceğini bilmiyordum 15 dakikada 75'i gören kart 60'ı goremedi hala Bunun üzerin biraz OC yapsam diyorum tavsiyen var mı ?

Hocam durum şöyle fan profilini ayarlamama rağmen ekran kartının hiç umrunda değil.
Mesela fan profilime göre 70 dereceye ulaştığında kart %98 hızında dönmesi gerek yani 2000 RPM küsür hatta daha fazla, fakat bu ekran kartının hiç umrunda olmuyor. Bi bakıyorum 1200-1300 RPM arası çalışıyor ve 75 derece küsürlerde, çok sinir bozucu bir durum. @Tolga Samet

Eki Görüntüle 403400

Dostum bunun bu kadar etki edeceğini bilmiyordum 15 dakikada 75'i gören kart 60'ı goremedi hala Bunun üzerin biraz OC yapsam diyorum tavsiyen var mı ?
Oyunlarda crash yemiyorsanız ne güzel. OC yapmayın . Amacımız zaten sıcaklıkları ve güç tüketimini azaltmak. Fanlar çok ses yapıyor mu bu arada?
Sorun kronik mi acaba diye düşünmeye başladım. MSI Afterburner'da da aynı mı?

Yok yapmıyor.Fan profili şu şekilde:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…