Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

Açtım şimdi hangi ayarları yapmalıyım. RX 580 için olan değerli RX 590 için gireyim mi ?Eki Görüntüle 493996
Hepsini 1050 yapın. Superposition Benchmark uygulamasını indirin, 4k optimize ayarlarda test yapın. Test bitene kadar crash vermezse 1025 yap, verirse 1025'e 6 ekle yine crash verirse 6 ekle.
1025 crash vermez ise 1000 dene. 1000 crash verecektir. 1018 yap crash vermezse kal. Verirse 1025 yap, tüm testleri geçerse tamamdır. Bu kadar.
Mantık bu hocam.

Fanları ben hep %30'da kullanıyorum oyunlarda. MSİ Afterburner üzerinden fanları açıp test yaparsam sorun olur mu ?

Hiçbir fark olmayacaktır. Fan ayarı istersen kendi kullandığım ayarları atayım daha güzeller iyi soğutuyorlar.

@Altarein Normal hocam orası değişmiyor. Başlat bakalım programı indirip 4k optimize ayarlarda. Başka hiçbirşey açık olmasın.

@Altarein Normal hocam orası değişmiyor. Başlat bakalım programı indirip 4k optimize ayarlarda. Başka hiçbirşey açık olmasın.
@alperkrt17
Testi başlatıyorum o zaman. Sonuçları buraya atarım.
Hocam testi yaptım. Ekran kartı 71 dereceyi gördü son sahnede. Fanlar 1530 RPM'de dönüyorlardı. Sonuçlar kötümü ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…