Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

1025'den sonra hangi değere düşürmeliyim hocam? Bir de yüklü oyun derken şu an sistemde yüklü en ağır oyun Rainbow Six Siege.

Son düzenleyen: Moderatör:
1025'den sonra hangi değere düşürmeliyim hocam? Bir de yüklü oyun derken şu an sistemde yüklü en ağır oyun Rainbow Six Siege.

6'şar 6'şar in, Rainbow da olur. Bir 30-40 dakika oyna bakalım, yırtılma veya crash yiyecek misin.

6'şar 6'şar in, Rainbow da olur. Bir 30-40 dakika oyna bakalım, yırtılma veya crash yiyecek misin.
O halde 1025'de 30-40 dakika Rainbow oynamaya çalışayım, bakalım bir aksilik çıkacak mı. Çıkmazsa düşürürüm, çıkarsa 1031 yaparım. Teşekkür ederim, geri dönüş sağlayacağım.

Düzenleme: Sorunum düzeldi.
Sapphire Nitro+ RX580 8GB için 1043 değerinde stabil performans alınıyor. Duyurulur. Sıcaklık 55'in üzerine çıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@khlestov Devam et düşürmeye stabiliteyi yakalayana kadar.

@TheDobrevic Değerler güzel, hayırlı olsun.
Hocam 1031 de bırakacağım gibi gözüküyor. Bir de aşağı kısımda VRAM ayarı ve sağ tarafta min akustik sınır MHz kısmı var, onlara müdahale edeyim mi kalsın mı?
Düzenleme: Sorunum düzeldi.
Sapphire Nitro+ RX580 8GB için 1043 değerinde stabil performans alınıyor. Duyurulur. Sıcaklık 55'in üzerine çıkmıyor.
MSI ARMOR 8 GB kullanıyorum 1031 değerinde garip şekilde R6 da sorun yaratmasada Alien oynarken crash verdi şimdi 1043 deniyeyim bende

Son düzenleme:
@khlestov 1037mV dene belki de o stabil olabilir. Güç limiti dışında onlar stok halde kalmalı elleme.

@TheDobrevic Nasıl yani dostum artifact yaşadın ve arttırmak mı istiyorsun?

@khlestov 1037mV dene belki de o stabil olabilir. Güç limiti dışında onlar stok halde kalmalı elleme.

@TheDobrevic Nasıl yani dostum artifact yaşadın ve arttırmak mı istiyorsun?

Şöyle demek istedim, benim kart kendi normal ayarlarında zaten 1050V de gözüküyor, benim yaptığım testlerde 1043 e kadar indirebildim, aradaki 7 lik değer undervolt yapmaya değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…