Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

Benim Armor kart süper yahu. Çoğu RX580 160-200W'a yakın çekerken benim tatlı kartım maksimum 130-140W arası çekiyor. Kart 70 dereceye ulaştı fakat fanlar 1000RPM'i geçmiyor, yani süper sanırım.

3600RPM UV öncesi.

1.010V, 6GB'lık test programı indirmek istemediğim için FurMark ile denedim. 1080P'de maksimum 63 derece, Preset:2160(4K/UHD);

Normalde Core Clock 1366 olmalıydı. ALT+TAB atarken test ekranı bir tık bozuldu, belki o esnada düşmüştür.

Son düzenleme:
Kartın varsayılan ayarları böyle. Fabrika çıkışı yani. -50mV düşünce kart crash yiyor, -25mV düşünce sıcaklıklarda bi fark olmuyor. Ne yapılabilir, tavisyesi olan varmı.

Ben Radeon Settings'den fan ayarı yapınca Zero RPM kapanıyor, yani fan sürekli dönüyor, kartı 18 dereceye geliyor hala dönüyor.

@@tristessehivernale değil güzel kardeşim. Power limit %25 ve minumim akustik MHz 918'den 1366'ya çekilmiş durumda. Sadece voltaj ayarı yapmadım henüz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Radeon Settings ile fan ayarı yapınca manuel olarak, Sıfır RPM kapanıyor ve fanlar sürekli dönüyor. Bunun çözümü nedir?

Arkadaşlar Radeon Settings ile fan ayarı yapınca manuel olarak, Sıfır RPM kapanıyor ve fanlar sürekli dönüyor. Bunun çözümü nedir?
AMD Memory Tweak Master indirip fan ayarları kısmında Zero RPM'i etkinleştirmek.

Selamlar arkadaşlar, bende ASUS RX 580 ROG STRIX mevcut. Sistemi yeni topladım ve kasam Phanteks Evolv Shift. Ekran kartım maalesef 87 dereceyi gördü. Dün akşam Shadow Of The Tomb Raider oynarken ekran kartı hata verdi ve oyundan attı. Sıcaklığı düşürmek için ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…