Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

Yok hocam dediğiniz şeyi ben yaşamadım. Yani yazılım kurulunca yeniden başlatma seçeneği çıkıyor ve sorunsuz kurmuştum. Bu yöntem de işe yaramadı ise yapacak bir şey yok fazla uğraşmayın geçin Nvidia ekran kartına. Ben şimdilik ayar yaparak sorunları çözdüm fakat inşallah hata almam diye açıyorum bilgisayarı her seferinde. En ufak hata çıkarsa kartı ölü fiyatına satıp Nvidia geçeceğim.

sizce Nvidia tarafında 1660 mı yoksa 1660 ti önerirsiniz.araların 10 fps fark oluyor.350 400 tl farkları var.

Tolga bey merhaba. Dediklerinizden ve diğer arkadaşların yaptıklarından yola çıkarak bir şeyler yaptım ama değişen bir şey yok. Aslında kartımdan memnunum hatta çoğu oyunda sabit FPS yaptığım için hiç fan açmıyordu ki bende gerek duymuyorum aşırı FPS'e ama son güncellemelerden midir anlamadım sabit FPS'ye bile fan neredeyse 2600 RPM'den aşağı inmiyor kart zaten 77 derece ortalama. İşin daha kötüsü bir anda hızlıca fan açıp bazen bir anda ortalama seviyeye geçiyor. Ben artık yoruldum yapamadım rica etsem bir el atar mısınız lütfen?

@4PieD Adrenalin 2019 ile aynı değerler. Zaten bunlar karttan karta farklılık gösterebiliyor, en iyisi mantığı kavrayıp deneme yanılmayla optimum değerleri bulmak.

@Haluk3636 Ayarlarınızı atar mısınız? Son güncellemeyle benim kartım da (RX Vega 56) daha sıcak çalışıyor, yaklaşık 10 derece fark var neredeyse.

@Tolga Samet Hocam öncelikle elinize sağlık benim MSI ARMOR 8gb ekran kartını -81 değerinde undervolt ve birazda memory clocktan kısarak yaptım. Bu ayardan önce (standart halinde yani) özellikle CoD Warzone oyununda siyah ekranla karşılaşıp ekran kararıyordu bu sayede artık kararmıyor. Lakin altta resimleri atıyorum Afterburnerda normal değerler de 0.750 de çalışıyor normade 1 volt üstü olması gerkmiyor mu? -80 undervoltla 0,662 ye düşüyor. Ani droplar var ama hiç olmassa ekran kararmıyor.

Afterburner Normal değerler Resim:

Afterburner -80 undervolt Resim:

@Tolga Samet bir fikriniz var mı hocam?

Son düzenleme:
arkadaşlar asus dual rx 580 ekran kartına undervolt yapanlar bana yardımcı olabilir mi burada çoğunu denedim ama 3-4 güne geri sıfırlanıyor

Hocam indirdim bu programı fakat Zero RPM kutucuğu yok birde benim bellekler Micron GDDR5 olarak gözüküyor 1800mhz idealmidir? İD18 yerini bulamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…