Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

Eki Görüntüle 403495
Sanırım program hatalıda olabilir. Bu sefer 70 dereceyi görebildi en baba. O dediğiniz kısım ise hala 0. Eski haline getireyim mi sizce? -137 ve 2000 MHz'e?
Voltajı şimdilik değiştirmeyin. Frekansı 2000 yapabilirsiniz ancak fazla umutlanmayın. Hatasız geçerse cidden çok şanslısınız demektir.

Yani genel olarak oyunlarda vb. Hiç almadığım hata wattman. Umuyorum ki birdaha vermez wattman hatasından. Fakat -137'de sıcaklık değeri tam istediğim gibi ve kıvamındaydı, çok kurcaladığım için de sadece o anlık vermiş te olabilir mi wattman'ı?

Wattman hatası donanımsal arızaları saymazsak genel olarak kullanıcı kaynaklı oluyor. Ben bu rehberi hazırlarken onlarca Wattman hatası aldım ve şuan almıyorum. Çünkü stabiliteyi yakalamayı başardım.

Maksimum 70 derece bana göre şuan hiçbirşey sayılır aslında. Siz yardımcı olmadan önce 80 derecelere kadar çıkıyordum. -100mV'de de olmazsa voltajı arttırayım mı? Veya kaç kaç arttırayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…