Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

Undervolt hayat kurtarır. FPS eskisine göre daha da iyidir şu an. Power limiti kısmadınız değil mi?

Power limit -15 e çekmiştim. Yağ gibi akıyor, takılmalar falan geçti tamamen. Bazen kalabalık bir yere girdiğin zaman olan minik takılmalar tamamen gitti. Acaba power limiti kısmadan mı denesem? Power Limit ne işe yarıyor tam olarak? Kusura bakma seni de yoruyorum.

Undervolt hayat kurtarır. FPS eskisine göre daha da iyidir şu an. Power limiti kısmadınız değil mi?

Hocam bende RX580'e undervolt yaptım fakat -75'de bıraktım arttırmaya gerek var mı yani - kaça kadar yolu var 3dmark testiden 4200 puan aldı -90 civarında ben garanti olsun diye -75'e aldım bu işin sıkıntıları neler garanti falan gidiyor mu yaparsak biraz bilgisizim yardımcı olursanız sevinirim.

@Favi Normalde kart maksimum 220W çekecek şekilde ayarlı, power limit bunu düşürüyor ancak direkt düşürmek dezavantaj. Voltajı düşürüp toplam tüketimi düşürmek ve saat hızını daha yüksek tutmak kesinlikle daha mantıklı. O değeri 0'a çekebilirsiniz, ben ara veya giriş sahnelerinde 200W peek değerlerini engellemek için -15 yaptım.

@Mugetsuu Garanti gitmez, herhangi bir zararı yok UV'nin. Nereye kadar gidiyorsa yap bence. Birkaç kez siyah ekrana düşersin, o kadar. Biraz zaman da istiyor tabii.

Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş rehber. Ben MSI Afterburner kullanıyorum ve core voltage ayarını oradan yapmak istiyorum. Kaç -x mV yapsam rehberdekine denk gelecektir? Ekran kartım MSI RX580 Armor 8 GB OC.
Hocam sorunu çözdünüz mü? Çözdüyseniz nasıl çözdünüz söyler misiniz rica etsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…