Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

@Tolga Samet kardeşim oyunlarda siyah ekran hatası aldığım için undervolt yapayım dedim. Ama senin sadece fan ayarlarını yapmamla sıkıntım gitti. Teşekkürler.

Hala UV yapmanı öneririm. Daha da düşük sıcaklık elde edebilirsin.

Bu konuda çok başını ağrıtırım. Voltaj düşürüyorum veya ekliyorum yine siyah ekran hatası alıyorum. Voltaja hiç dokunmasam bile siyah ekran hatası alıyorum. Çok sıkılmış durumdayım.

Hala UV yapmanı öneririm. Daha da düşük sıcaklık elde edebilirsin.

Hocam ufak bir sorum var. Benim kartım da RX580 8 GB modeli 1411 çekirdek frekansı var.
Benim voltaj değerlerim oyun içinde 1.150 ile sınırda kalmayıp 1.175 veya 1.2'ye bile çıktığı oluyor.
Bunun sebebi nedir? Normalde Max sınır 1.150 değil midir?

@Tolga Samet hocam kusura bakma rahatsız ediyorum ama Min. Akustik sınır 1340 MHz'de sabitlendi yükseltemiyorum aynı şekilde Güç Limiti'de %20'de onu da yükseltemiyorum. Yardımcı olma ihtimalin var mıdır acaba?
Edit: Ekran kartımın belleği sanırım Samsung, var mı önereceğiniz farklı bir ayar. Hiç anlamam bu undervolt, overclock işlerinden.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    54,1 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2.png
    18,4 KB · Görüntüleme: 44
@Beige Örnek amaçlı verdiğim ayarları tamamen kopyalamana gerek yok. Tamamen stok haldeyken sadece GPU voltaj kademelerini 1031 yerine 1050 yap, kaydet ve test et.

Bellekleri 1750MHz'den 1850MHz'e çıkarsan yeter sonra 50-50 arttırırsın ama önce GPU'nun UV stabilitesini test et, tavsiyem 1080MV ile başla ve sorun çıkarana kadar azalt sonra sorun çıktığında bir önceki voltaj ayarında kal ardından bellekleri denemeye başlarsın.
Hocam -100MV başlıyorum. Kaça kadar inmemi önerirsiniz?

Afterburner'dan yapma.

Diğeri çok karışık hocam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…