Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

Tabii ki de öyle bir amacım yok, sadece eski BIOS'dan daha az mı FPS alacağım diye merak ettim.

Yâni eski olan overclock çok abartıydı sanırsam, çünkü kart 2450 MHz'i görüyordu.

Aslında ben belleklerin biraz OC edilmesini tavsiyem ediyorum bu kartlar da , bellek voltajını otomatikte bırakarak bir 1850-1900MHz'e zorlayabilirsin bellek hızlarını.

Bellekleri elle yine 2000MHz'e falan çıkarabilirsin ancak hata olup olmadığını test etmen gerek. HWiNFO bu konuda yardımcı olacaktır sana. Test esnasında bellek hatası olup olmadığını gösterir.

Bellekleri elle yine 2000MHz'e falan çıkarabilirsin ancak hata olup olmadığını test etmen gerek. HWiNFO bu konuda yardımcı olacaktır sana. Test esnasında bellek hatası olup olmadığını gösterir.

2000 çok fazla, voltaj vermesi gerekecek ve genelde bellek voltajı verilmek istenince bende olduğu gibi sabit bir güç tüketimine takılıyor bug gibi ve sonra crash yiyor.

2000 çok fazla, voltaj vermesi gerekecek ve genelde bellek voltajı verilmek istenince bende olduğu gibi sabit bir güç tüketimine takılıyor bug gibi ve sonra crash yiyor.
Sanmam. Denenebilir bence. Bendeki Elpida bellekler bile 1900'ü falan sıkıntısız görüyordu. Hynix, Samsung modelliler rahat 2000'i devirir. Dediğim gibi kontrol için program var. O voltajın kontrolcüye mi yoksa belleğe mi ait olduğunu hatırlamıyorum. Ona göre oynama yapılmalı.

Ben voltajı otomatikde bıraktığım halde Samsung bellekler 2000'den 2150'ye kadar çıkabildi .

@Redaust01 aynı sorun bende de var, çözüm bulabildin mi?

Bende oyunlarda kapanma sorunu vardı oyun oynarken aniden siyah ekrana geçiyordu. Bu rehberdeki "Tolga Samet" arkadaşın sadece fan ayarını yapmamla sorunum gitti. 1.5 yıldır bu sorunla cebelleşiyordum Allah razı olsun. Kartımın verimi iyi 1411MHz ve 2000 bellekte fabrikasyon OC olarak çalıştırıyorum. Isınması fan ayarı yaptıktan sonra oyunlarda 70'i geçmedi hiç 65 - 68'lerde geziyor. Oyun olarak sadece Warzone oynuyorum şu anlık.

Voltajı biraz daha kısarak daha az ısınma sağlıyabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…