Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

Maksimum 70 derece bana göre şuan hiçbirşey sayılır aslında. Siz yardımcı olmadan önce 80 derecelere kadar çıkıyordum. -100mV'de de olmazsa -10, -10 düşürmeye devam mı edeyim?
Belleklerde problem çıkmazsa -110mV ile devam edebilirsiniz testlere. Yine çıkmazsa -120mV ile devam edersiniz. Daha da aşağısını göreceğini sanmıyorum. Bu arada bu benchmark aracını test amacıyla kullanabilirsiniz. Extreme yerine high yapın. FPS değerleri daha tatmin edici olacaktır .
 
1 hafta önce hiçbir şey yapmadığım halde Wattman hatası aldım.Pubgde Pc donuyordu hiçbir şey yapamıyordum. Reset atıyordum bende.Sonra kartın saat frekansını 1411’den 1400’e çektim oldu.Bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa aynısını yapsın sorun çözülür.
 
Sizin dediğiniz o 0 sayısı mevcut. O programda, ara ara sizi burdan bilgilendiririm o zaman ben. Böyle böyle şuan bu voltajda.
Forza Horizon 4 en baba 65 dereceyi gördü. Fakat 15 dakika felan oynamışımdır. O ara vsync nin açık olduğunu fark edip bir 6-7 dakika vsync siz oynamışımdır. VSYNC ile 63 dereceydi, vsynci kapayınca en baba 65 olabildi.
Bu arada 1080P Ultra ayardı.
Fakat şimdi birşey fark ettim GPU Memory Error. Current: 1 Minimum: 0 Maxiumum: 1. Ama herhangi bir crash yemedim hiçbirşey olmadı tertemiz oynadım. Böyle şeyleri takan biriyim biraz sorun tekil eder mi? @Tolga Samet
 
Son düzenleme:
Sıcaklıklar harika. Crash yemediyseniz voltaj da yeterli demektir. 1 hata aşırı az. Farklı oyunlarda da deneyin. 30-40 gibi değerlere ulaşırsa 10 MHz kısıp tekrar denerseniz. Şimdilik iyi görünüyor.
 
Sıcaklıklar harika. Crash yemediyseniz voltaj da yeterli demektir. 1 hata aşırı az. Farklı oyunlarda da deneyin. 30-40 gibi değerlere ulaşırsa 10 MHz kısıp tekrar denerseniz. Şimdilik iyi görünüyor.
Birde şu 3DMark şeysinin mi bir testini yapsaydık aslında. Galiba paralı ama.
 
Steam üzerinden 3DMark'a gelip Demosunu indirebilirsiniz. Çoğu test bedava.
Aynen ücretli. Gerek yok bana kalırsa. Witcher 3, PUBG gibi oyunları stabiliteyi ölçmek için önerebilirim.
Normalde Witcher 3'e haziran 6'da girdim oyun 55 FPS'in altına inmezken genel olarak 60 FPS'te oynatırken ultra da şimdi genel olarak 40'da oynatıyor. Sebebi yeni AMD güncellemesi olabilir mi? Yoksa undervoltage ile ilgili bir durum söz konusu olabilir mi?
 
Undervolt performans düşürmez. Power limit ayarını ellediniz mi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…