Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

Abi ben RX580 Armor 8GB kullanıyorum böyle ayarlar yadım ama kaydedip deneyimmi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    42 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_4.png
    42,8 KB · Görüntüleme: 77
Dene bakalım. MSI Afterburner ile güç tüketimini takip edersin.
Tamam abi.
Abi discord dan arkadaş ekler misin daha rahat konuşabiliriz?
Abi ETS 2 de bi test yapdım ama sıcaklık anlamında nerdeyse fark yok hala 89 dereceye çıkıyorum ama bu sefer crash vermedi.

Abi PC Building Simulator'da da denedim yine 89 dereceleri gördüm.

Son düzenleme:
Merhaba herkese iyi günler diliyorum. Rx 580 8 GB ARMOR OC sahibiyim ve overclock undervolt gibi şeylerden pek anladığım söylenemez. Ekran kartım çoğu oyunda ısınmıyor ama PUBG'de 84 hatta 89 90 dereceleri bile gördüğü oluyor yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şunu şöyle şunu şöyle yap derseniz daha mutlu olurum. Tekrardan iyi günler.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (24).png
    93,1 KB · Görüntüleme: 62
  • Ekran Görüntüsü (25).png
    68 KB · Görüntüleme: 54

Merhaba,

Core Clock: 1366Mhz'den 1356Mhz
Voltaj: 1150'den 1108 'e düşürdüm.

Yine de sıcaklıkta FurMark testlerinde hiçbir fark yaratamıyorum. FurMark testini başlattığım andan itibaren 10sn içerisinde sıcaklık 84C 'e dayanıyor. Kartımda genel olarak sıcaklık sorunu var fakat bu temizliğiyle alakalı bir durum değil, muhtemelen ağır kullanılmış kart. Yine de 4-5C kazanmak için performanstan ödün vermeyi düşünüyorum ama yine de bir fark yaratmıyor. Bu yüzden VRAM'ı yükseltmedim 2000'de sabit bıraktım aslında 2100Mhz 'de sorunsuz çalışıyor.

Voltajı 1108'den daha aşağıya çekemiyorum maalesef 1105mV 'de yük altında Crash oluyor. Min Akustik Sınır (MHz) için bir ayar yapmalı mıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    105,5 KB · Görüntüleme: 48
Bu ayarlarla occt testınde 1 dakıka sonra ekran gıttı ben de açıkçası biraz korktum ve pcyi kapadım neleri değişmemi önerirsiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (26).png
    66,8 KB · Görüntüleme: 57
  • Ekran Görüntüsü (27).png
    73,7 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…