Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

Kartı sıfır mı aldın? Güç kaynağın nedir? Power limit kısmayı deneyebilirsin. Ardından UV denersin. Çökmediği ana kadar PL kıs. Sürekli çöküyorsa güç kaynağında veya ekran kartında donanımsal bir problem olabilir. Sürücü olarak ne kullanıyorsun? Son sürümlerden biriyse problem yok, kalsın. Eskiyse güncelle.

En son sürüm WHQL kullanıyorum PSU Rampage 600W sıfır bir PSU ekran kartıda öyle Power limiti kaçtan başlatayım kısmaya hocam

@capsule.jp -%20 ile başlayabilirsin. Eğer crash yemezsen -%15, yine yemezsen -%10 gibi devam ettir. Crash yersen -%25 denersin. Frekansa takma, onu sonra ayarlayabiliriz.

@capsule.jp -%20 ile başlayabilirsin. Eğer crash yemezsen -%15, yine yemezsen -%10 gibi devam ettir. Crash yersen -%25 denersin. Frekansa takma, onu sonra ayarlayabiliriz.

Tamam hocam şu anda her şeyi sıfırladım sadece pl yi -20 yaptım bu şekilde oynayacağım. Eğer çökme durumu olmazsa UV yapmaya gerek var mı?

Var. Çünkü frekans yüksek ihtimal 1000 civarlarında dolaşacak. Güç limiti kısıldığından frekans/voltaj dengesine manuel ayar çekmek lazım.

Var. Çünkü frekans yüksek ihtimal 1000 civarlarında dolaşacak. Güç limiti kısıldığından frekans/voltaj dengesine manuel ayar çekmek lazım.

Nasıl bir şekilde UV yapabilirim peki çökmediği anda bir örnek verebilir misiniz hocam

Mesela 120W çektiği bir senaryoda çökmedi, o halde 1-1.05V hedef belirleyip çıkabildiği maksimum frekansa ayarlamayı deneyebilirsin. Bu biraz uğraşlı olacaktır elbette.

Mesela 120W çektiği bir senaryoda çökmedi, o halde 1-1.05V hedef belirleyip çıkabildiği maksimum frekansa ayarlamayı deneyebilirsin. Bu biraz uğraşlı olacaktır elbette.

1-1.05V derken hocam yani mv değerini kaç yapmam gerekecek fazla anlamıyorumda :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…