Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

1820MHz'e 900mV deneyebilirsin. Unigine Superposition extreme ayarları kullanın test için. Gerçerse daha düşürürsün veya geçemezse arttırırsın.

1820MHz'e 900mV deneyebilirsin. Unigine Superposition extreme ayarları kullanın test için. Gerçerse daha düşürürsün veya geçemezse arttırırsın.
Tam olarak hangilerini hangilerine düşüreyim. Tam anlayamadım da.

Ayaları dediğiniz gibi yaptım. Şimdilik Wattman almadım bakalım ne olur.

@Tolga Samet kusura bakmayın sizi rahatsız ediyorum. Benim ekran kartım ASUS STRIX RX 580 o8g modeli Hynix bellekli. Bir ara siz bu Asus RX 580 VBIOS BIOS dosyasını atmıştınız bana farklı BIOS kuruluydu ekran kartımda. Fakat bu BIOS dosyası için sayfada dikkat doğrulanmamış ibaresi var, techpower sitesinde RX 580 modellerin hepsine baktım fakat STRIX 08g olan tek bir BIOS dosyası çıkıyor onunda bellekleri Samsung. Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

@Grendayy Ona pek takılmayın. Bellekleriniz Hynix. Samsung kurmanın pek mantığı yok. Doğrulanmamış dosyalar da sonuçta kartlardan alınıyor. Problem olmaz.

Aynı kartın hynix ram versiyonu var elimde ve benim sormak istediğim bu değerleri bios olarak karta yazmak istesek ne yapmamız gerekiyor. Çünkü kartı sadece windows ortamında kullanmıyorum o yüzden bios olursa daha iyi olacağını düşünüyorum.

@redsmoke Polaris Editor ile düzenleyip BIOS'u yüklemen gerek.

Konu üzerinden 1.5 sene geçmiş. RX Vega'dan sonra kısa süreliğine ASUS RX 470 MINING 4G modeline geçtim. Öncelikle RX 570 VBIOS'u yükledim.

Erken emekli etmeme adına iyi bir undervolt yaptım. Ayarlarım:

Bir süre daha konudaki soruları hızlıca cevaplamaya devam edeceğim. RX Vega varken bazı ayarlar çok farklıydı.

@Tolga Samet elektrikler kesilince ayarlar otomatik sıfırlanıyor bende BIOS'u düzenlemeyi düşündüm polaris editör ile BIOS dosyasını açtığımda mv olarak 65282 falan o tarz değerler gördüm Radeon üzerinde 970 mv veriyorum bir ufak tırstım şimdi 5 haneli sayılar var orada emin olamadım size danışmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…