Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

Selamlar. Kasamda tek çıkış egzoz fanı olduğu için kartım çok ısınıyor. ASUS DUAL RX580 8 GB modelini kullanıyorum. 82-83 derecelere kadar çıkıyor. Nasıl bir undervolt önerirsiniz? Şu sıralar yeni kasa veya fan alamam.

Son düzenleme:
100mV düşürerek başlayabilirsin. Tabii her silikon birbirinden farklı, nokta atışı voltaj değeri vermek hayli zor.

merhaba discordun
varsa bana yardımcı olabilir misin?

@Mehmet Anil Sertce İstediğini buradan sorabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
hocam merhaba rx580 pulse 4gb r5 3600lü bir sistemim var ve sistem her oyunda sadece oyunlarda 5 dakika içinde siyah ekran verioyor fanlar fulleniyor ve pc kapanıyor -100 voltaj -90 core verince cs go da kapanmayı biraz önleyebiliyorum soruun ne olabilir ve tuhaf bir şekilde kart süreki 80 derece ve %35 fan hızında oyunlarda 80i geçmiyor yani bir arkadadaşım kullanıyor aynı modeli ve hiç ses yok diyor.

sapphire pulse 4gb fan speed %25:1200rpm %40:1800rpm %50:2030rpm %70:2530rpm %90:2900rpm
fan hızlarım bunlar

Ne yaptıysam olmuyor siyah ekrana düşüyor sistem yıldım gerçekten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…