Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

Yani Reballing tek çare kalıyor GPU ve VRAM arızalarında.

Kanka bende Zero RPM işaretli olmasına rağmen fan çalışıyor ve sorun şu ki otomatik de de çalışıyor neden öyle ayarları sıfırladım ama hala aynı.

Merhaba, bunların aynısını son sürüm sürücülerde yapsam işe yarar mı? Bir sorun olur mu?

@SallamaKanİçenVampir Kendi ayarlarını bulman daha sağlıklı olacaktır. Yine de deneyebilirsin, Radeon sürümü fark etmez.

Ayarlarınızı harfiyen uyguladım. Ekran kartı sorunu çıkarttı ekran gitti geldi bir kaç kere. Daha sonra sadece fan ayarı ve güç tüketimini dediğiniz gibi yaptım. Yine aynı sorunu verdi.

Anladığım kadarıyla güç tüketimi %50 yaptığım zaman çökme yaşıyor ekran kartı. Bunun için ne önerirsiniz hocam ?

@IzamNR Aynısını yapmamanız gerektiğini yazdım oysa Deneyerek bulmalısınız. %50 power yapmanız gerekli değil. Ekran kartınızın sadece voltajını değiştirin, başka bir şeyi ellemeyin. Mesela 1340MHz olsun, 1050mV deneyin.

@Tolga Samet Hangi değerler üzerinde deneme yapmamı önerirsiniz hocam

Dosya Ekleri

• resim_2021-10-18_170547.png
    153 KB · Görüntüleme: 108
@IzamNR GPU voltajını açıp son değeri 1050mV yapın ve yük bindirien bir programla deneyin, Unigine Superposition olabilir mesela. Boyutu da düşük.

Merhaba Windows 11 için bir değişiklik var mı acaba ? Ben 560x mobil ekran kartımı Windows 10' da undervolt yapabilmiştim. MSI Afterburner ile Ayarlanıyor(Tuning) kısmını açmıştım. Şimdi ise Afterburner'dan ayarları yapıp Ayarlanıyor(Tuning) kısmına geldiğimde uygulanmadan atıyor ve bir daha giremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…