Rehber RX 580 Undervolt Rehberi

Biraz önce verdiğiniz ayarları ben de denedim. Benim kartım MSI RX 580 ARMOR 8 GB OC, tek fanlı çalışıyor, bu ayarı yapmadan önce Apex Legends'da 81 derece oluyordu, şuan da 81 derece oluyor ama boşta kart boşta 28 derecede çalışıyor.

Son düzenleme:
Arkadaşın ayarları ile kendi ayarlarım arasında 10 derece fark oluştu. FPS olarakta -10 gitti. Eğer monitörünüz 60 HZ veya 75 HZ ise hiç düşünmeden bu ayarları kullanın. (144 HZ kullanıyorum benim için Max. FPS lazım.)

Acaba MSI Afterburner'dan sürekli seçilen voltaja zorla desem bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kartım Asus Strix Rx 570 Oc 4 Gb olanın dan kartı alalı 1 ay oldu garantisi devam ediyor garanti den çıkarma dan hangi ayarlara almam gerek bilginiz var mı ?
Yalnızca voltajı 100mV azaltın ve fan profilini manuel girin.
Çekirdek hızları ile oynamayın. Default ayarlarda sadece voltajı 100mV azaltarak deneyin. Fan profilini de uygulayabilirsiniz.
Wattman'de güç limitini %50 yapmamız gerekli mi? Bahsetmemişsiniz de o yüzden sordum.
Fark etmez. Bi' fark olmuyor.
Nedeni belli sanırım .
FPS'inizin düşmemesi gerekirdi. Ayarlarınızı atar mısınız?
Acaba MSI Afterburner'dan sürekli seçilen voltaja zorla desem bir şey olur mu?
Denemedim ancak donanımsal bi' hasar vermez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Witcher 3'te sanki biraz FPS kaybı hissediyorum gibi. Ultra ayarlarda genel olarak 55 FPS'te felan. Hatta ara ara 45'lere felan drop olabiliyor. Sinematiklerde felan 60 FPS üstünü görüyor. Biraz tuhaf.

Hocam Witcher 3'te sanki biraz FPS kaybı hissediyorum gibi. Ultra ayarlarda genel olarak 55 FPS'te felan. Hatta ara ara 45'lere felan drop olabiliyor. Sinematiklerde felan 60 FPS üstünü görüyor. Biraz tuhaf.
Benchmarklarınız normal. Size öyle geliyor büyük ihtimal. Ayrıca Youtube üzerinden testlere bakın. Ben baktım da dediğiniz değerleri alıyorlar.

Değerlerim şuan bu şekilde. Herhangi bir crash yemedim, fakat performans açısından biraz sıkıntı mı var anlayamadım orasını pek.
Benchmarklarınız normal. Size öyle geliyor büyük ihtimal. Ayrıca Youtube üzerinden testlere bakın. Ben baktım da dediğiniz değerleri alıyorlar.
Hairworksler dışı ultra ayarlarım. O değerleri alınca biraz şaşırdım, veya ben biraz fazla performans da beklemiş olabilirim.

Herhangi bir memory hatası almıyorsunuz değil mi? Bunun dışında tüm değerler güzel. 71 derece de hiç fena değil. Dediğim gibi internet üzerindeki testlerle sizin yazdığınız değerler uyuşuyor.

Default ayarlara göre sizin ayarınızda FPS artışı var. Kendi ayarlarıma göre düşüş var yanlış anlaşılmasın.

Kendi ayarlarım (uygulamanızı tavsiye etmem kartınızı zorlayabilir.) : overclock.xml

1500 MHz ile arasında elbette fark olacaktır. 1500 MHz RX 580'ler için genel olarak sınır frekans diyebilirim. Üzerinde stabil olanlar azdır muhtemelen. Aradaki güç tüketimi farkına bakarsak 10 FPS için ne kadar değer tartışılır. Tabi son karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…