Korsky Femtopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #1 Merhabalar, ben direkt konuya gireyim. Daha bugün girdiğim oyuna şu an giremiyorum, DX11 10.0 hatası veriyor. Acaba yardım edebilir misiniz? Bu arada tüm güncellemeleri yaptım. Ekran kartım: AMD RX 580 İşlemcim: AMD Ryzen 5 3600
Merhabalar, ben direkt konuya gireyim. Daha bugün girdiğim oyuna şu an giremiyorum, DX11 10.0 hatası veriyor. Acaba yardım edebilir misiniz? Bu arada tüm güncellemeleri yaptım. Ekran kartım: AMD RX 580 İşlemcim: AMD Ryzen 5 3600
Çözüm MotoCBR 18 Kasım 2021 Korsky dedi: Heeee, peki hatayı düzeltmek için ne yapmam lazım bir bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin.
Korsky dedi: Heeee, peki hatayı düzeltmek için ne yapmam lazım bir bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin.
KS KS Korsky Femtopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #11 MotoCBR dedi: Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu. Artı 0 Eksi
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 18 Kasım 2021 #12 Korsky dedi: Teşekkür ederim oldu. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hangi mesaj sorununuzu çözdüyse cözüm olarak işaretleyin başkaları da nasıl çözüldüğünü oğrenmiş olur. Artı 0 Eksi
Korsky dedi: Teşekkür ederim oldu. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hangi mesaj sorununuzu çözdüyse cözüm olarak işaretleyin başkaları da nasıl çözüldüğünü oğrenmiş olur.