RX 590 %100 kullanıma ulaşınca çöküyor

Narvto

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartım RX 590 8 GB, Sapphire markası. Oyunlara girdiğim zaman %100 kullanılıyor, ayarlara girip ayarları düşürme fırsatım bile olmadan ekran kartı çöküyor ve AMD'nin hata raporlama ekranı geliyor. Bugün işlemcimi değiştirdim, onunla bir ilgisi var mı bilmiyorum ama Ryzen 5 3500X'ten Ryzen 5 5600'e geçtim.

Ekran kartım RX 590 8 GB, Sapphire markası. Oyunlara girdiğim zaman %100 kullanılıyor, ayarlara girip ayarları düşürme fırsatım bile olmadan ekran kartı çöküyor ve AMD'nin hata raporlama ekranı geliyor. Bugün işlemcimi değiştirdim, onunla bir ilgisi var mı bilmiyorum ama Ryzen 5 3500X'ten Ryzen 5 5600'e geçtim.

Sıcaklıkları da görebiliyor musunuz peki?

Sıcaklıkları da görebiliyor musunuz peki?

Yoksa bir anda direkt mi çöküyor?

amd'nin kendi uygulamasından sağ üstte sıcaklıklar kullanım fps vb. şeyler var onu açıyorum görüyorum sonra bir anda çöküyor ve amd hata raporlama ekranı geliyor

hayır yapmadım
Ekran kartınızda wattman hatası olabilir
yada donanımsal bi sorun

Ekran kartınızda WattMan hatası olabilir.
Ya da donanımsal bir sorun.

WattMan genellikle ekran kartının kendini limitleyememesinden dolayı oluşur dediğiniz çökmelerede sebebiyet verir.

AMD'nin kendi uygulamasından sağ üstte sıcaklıklar kullanım FPS vb. şeyler var onu açıyorum görüyorum sonra bir anda çöküyor ve AMD hata raporlama ekranı geliyor

Hayır yapmadım

Özelliklede 7000 serisi ve öncesinde yaşanır nadirende olsa donanımsaldır. Bunun bilinen bir çözümüde yok. Driverları güncelleyebilirsiniz (RX 590'a driver güncellemesi geliyorsa hala) ama bu sorunun çözüleceğinin garantisini vermez.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı