Mysmeh
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar yazın Teknobiyotik'ten bir sistem toplamıştım RX590 Nitro+ SE R52600'lü ama iade etmek zorunda kaldım çünkü PC biraz oynayınca kapanıyordu. Isınıyordu kapanıp hata veriyordu. Şu an Vatan'da KDV indirimi varken PC almak istiyorum yine aynı ekran kartını almak istedim ama aynı sorunu tekrar yaşar mıyım yoksa kasa ile ilgili midir sorun ikilemde kaldım. Biraz daha para koyup 1660 Super'de alabilirim ama şu an monitörüm eski bu yüzden tam verim alamam o karttan diye düşündüm.
Teknobiyotik'te aldığım PC'nin kasası:
www.teknobiyotik.com
Vatan'dan alacağım:
www.vatanbilgisayar.com
Şu an KDV indiriminden dolayı ekran kartları fiyatları da böyle:
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
Teknobiyotik'te aldığım PC'nin kasası:
Dark SPIRIT 4x12cm Kırmızı Led Fanlı, Full Temperli Cam Yan ve Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHSPTR)
Dark SPIRIT 4x 12cm Solid Kırmızı LED Fanlı Yeni Nesil Oyuncu Kasası Dark SPIRIT PC Kasası ile Oyuncu PC'de Yeni Akım! Oyuncuların Yeni Gözdesi Dark SPIRIT Karşınızda Dark, oyuncuların taleplerini önemseyerek tasarladığı yeni PC kasası Dark SPIRIT'i sunar. Dark SPIRIT tüm sistem...
Vatan'dan alacağım:
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 80PLUS 650W 3x120mm RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 80PLUS 650W 3x120mm RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Şu an KDV indiriminden dolayı ekran kartları fiyatları da böyle:
Sapphire RX590 NITRO+ SE 8GB GDD5 256Bit AMD Radeon DX12 RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Sapphire RX590 NITRO+ SE 8GB GDD5 256Bit AMD Radeon DX12 RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSIGeForce GTX1660 SUPER VENTUS XS fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, GeForce GTX1660 SUPER VENTUS XS en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSIGeForce GTX1660 SUPER VENTUS XS fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, GeForce GTX1660 SUPER VENTUS XS en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Son düzenleyen: Moderatör: