RX 590 Nitro+ SE ve Ryzen 5 2600 ısınma sorunu

Mysmeh

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yazın Teknobiyotik'ten bir sistem toplamıştım RX590 Nitro+ SE R52600'lü ama iade etmek zorunda kaldım çünkü PC biraz oynayınca kapanıyordu. Isınıyordu kapanıp hata veriyordu. Şu an Vatan'da KDV indirimi varken PC almak istiyorum yine aynı ekran kartını almak istedim ama aynı sorunu tekrar yaşar mıyım yoksa kasa ile ilgili midir sorun ikilemde kaldım. Biraz daha para koyup 1660 Super'de alabilirim ama şu an monitörüm eski bu yüzden tam verim alamam o karttan diye düşündüm.

Teknobiyotik'te aldığım PC'nin kasası:

Vatan'dan alacağım:

Şu an KDV indiriminden dolayı ekran kartları fiyatları da böyle:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de aklımda MSI Armor RX 590 var şuan 1300 lira. 70-80 derecelerde dolaştığını söylüyorlar acaba o sıcaklıklar sorun yaratır mı? Eğer sorun yaratmayacaksa bende alacağım bu gece. Siz kullanırken kaç derecelere çıkıyordu kartınız? Sorun yarattı mı?

Benim de aklımda MSI Armor RX 590 var şuan 1300 lira. 70-80 derecelerde dolaştığını söylüyorlar acaba o sıcaklıklar sorun yaratır mı? Eğer sorun yaratmayacaksa bende alacağım bu gece. Siz kullanırken kaç derecelere çıkıyordu kartınız? Sorun yarattı mı?
Rx590 Nitro + kullanıyordum. Maksimum 76 dereceyi gördü sorun yaratmıyordu. Bu dediğim sadece ısı durumunun sıkıntı yaratmadığı durumu için geçerli. Yoksa AMD GPU önermiyorum benim dilim yandı.

Rx590 Nitro + kullanıyordum. Maksimum 76 dereceyi gördü sorun yaratmıyordu. Bu dediğim sadece ısı durumunun sıkıntı yaratmadığı durumu için geçerli. Yoksa AMD GPU önermiyorum benim dilim yandı.
Bir problem yaşarsam geri gönderme şansım var değil mi? Alıp deneyeceğim çok fazla zorlanmaz kart benimle diye düşünüyorum çünkü fazla yüklenebileceğim oyunlar oynamıyorum ve ultra ayar düşkünü de değilim.

Bir problem yaşarsam geri gönderme şansım var değil mi? Alıp deneyeceğim çok fazla zorlanmaz kart benimle diye düşünüyorum çünkü fazla yüklenebileceğim oyunlar oynamıyorum ve ultra ayar düşkünü de değilim.
Ben garantiye gönderdim sorun yok diyip geri gönderdiler. AMD garanti kapsamı konusunda da maalesef sınıfta kalıyor. Tercih sizin.

Neden yeni çıkan AMD Kartlarına göz atmıyorsunuz ? Mesela RX 5500 XT
Ben şans işi olduğunu düşünüyorum. AMD'nin bu kartlarını sıkıntısız kullanan çok insan var. Artık yinede RX 5000 Serisi kartlar almak mantıklı sıcaklık değerleri TDW değerleri oldukça düştü.

Neden yeni çıkan AMD Kartlarına göz atmıyorsunuz ? Mesela RX 5500 XT

Ben şans işi olduğunu düşünüyorum. AMD'nin bu kartlarını sıkıntısız kullanan çok insan var. Artık yinede RX 5000 Serisi kartlar almak mantıklı sıcaklık değerleri TDW değerleri oldukça düştü.
Bütçeden dolayı efendim. Biraz daha arttırmam gerekecek ve şuan müsait değil durumum daha farklı yerlere gereken ödemelerim var.

Benim rx 590 nitro yükte 75 derece çalışıyor. Zaten sitesinde de 75 derecenin çok normal olduğu söylenmiş. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama sıcaklık 80 dereceye ulaşırsa işte o zaman sıkıntı olur benim için.
Örneğin burda furmark testine sokulmuş ekran kartlarının derecelerini gösteriyor. Rx 590 77 derece olmuş. Korkucak birşey yok yani.
Screenshot_3.png

Benim rx 590 nitro yükte 75 derece çalışıyor. Zaten sitesinde de 75 derecenin çok normal olduğu söylenmiş. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama sıcaklık 80 dereceye ulaşırsa işte o zaman sıkıntı olur benim için.
Örneğin burda furmark testine sokulmuş ekran kartlarının derecelerini gösteriyor. Rx 590 77 derece olmuş. Korkucak birşey yok yani.Eki Görüntüle 478889
GTX 1650 Super almaya karar verdim teşekkür ederim efendim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı