Çözüldü RX 590 sistemde "No Signal" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
ev
Daha fazla  
RAM
16 gb tek slot
SSD veya HDD modeli
Model bilmiyorum biri harddisk 1tb diyeri ssd 500
Ekran kartı
Rx590
Anakart
B450 m2 max
İşlemci
R5 2600
Öncelikle telefondan yazıyorum yanlış yazabilirim kusura bakmayın. Ekranında No Signal hatasi alıyorum PC çalışmıyor fanlar (ekran kartı fanı haric) çalışıyor.
Not: Hızlıca düzeltmem lazım yarına bir ödev yetistiriyorum.
590 ekran kartı.
R5 2600 işlemci.
16 GB RAM.
B450 M.2 Max ekran kartı.
Hard disk ve M.2 SSD.
BIOS'u bulamıyorum bu nedenle BIOS'u 0 kayamadım.

Çözüm
Merhaba,
Geçmiş olsun.
Aşağıdakileri yapmadan önce üzerinizdeki statik elektriği atın yada bir plastik bir eldiven kullanın.
Eliniz yatkın ise kasayı komple sökün.
Kapağını açıp ekran kartınızı güzelce sökün.
Bios pilini dikkatli bir şekilde sökün.
RAM belliğinizi kulakçıklarını açarak sökün ve pinleri silgi yardımı ile temizleyin aynı işlemi ekran kartı pinlerinede yapın.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana olamadıysam da çevrenizdeki en güvenilir bilgisayarcıdan yardım almanızı tavsiye ederim.
Merhaba,
Geçmiş olsun.
Aşağıdakileri yapmadan önce üzerinizdeki statik elektriği atın yada bir plastik bir eldiven kullanın.
Bios pilini dikkatli bir şekilde sökün.
RAM belliğinizi kulakçıklarını açarak sökün ve pinleri silgi yardımı ile temizleyin aynı işlemi ekran kartı pinlerinede yapın.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana olamadıysam da çevrenizdeki en güvenilir bilgisayarcıdan yardım almanızı tavsiye ederim.

Çözüm
Merhaba,
Geçmiş olsun.
Aşağıdakileri yapmadan önce üzerinizdeki statik elektriği atın ya da bir plastik bir eldiven kullanın.
BIOS pilini dikkatli bir şekilde sökün.

Teşekkür ederim dediğiniz her şeyi denemiştim sonra yakın bir bilgisayarcıya gittim sorun kablodaymış kablo yanmış yardımınız için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı