RX 590 siyah ekran sorunu

Zaters1

Centipat
Ocak ayi gibi yeni bir bilgisayar aldim. Ryzen 5 2600'lu ama butcem yetmedigi icin 1 ayligina eski ekran kartimi kullanmak zorunda kaldim. Arada siyah ekran hatalari verince bende eski ekran kartini çıkarıp subat ayi ortasi gibi RX 590 satin aldim. 1 aydir sorunsuz kullaniyordum ama gun icinde arada gene once mouse donuyor. Ondan sonra duz bir siyah ekran geliyor ve bir daha hicbir sey olmuyor. Reset attigimda duzeliyor. Oyuna girip denedim FPS veya isinmayla ilgili bir sorun yok. Sizce sorun nerededir? Bir once ekran karti Windows'a zarar vermis olabilir mi? Onarma secenekleri cikmisti o zamanlarda.

Bu sorundan çok kişi muzdarip ramlariniz xpm si açıksa kapatın ve öyle bakın. Çoğunlukla xpm yüzünden oluyor bu problem

Ne yaptınız acaba?Sonuç ne oldu?
Şuanlık bi sorun yok Black Desert Online , Lol ve Fifa 19da deneme şansı buldum fps değerlerimde zaten sıkıntı yoktu geçen sefer Fifa 19u açarken bi anda siyah ekran gelmişti şuan hiçbir sıkıntısı yok gibi windowsumu sıfırladım güncelledim ve 19.2.2 de kullanıyorum amd radeon settingsi yaptıklarım bunlar bi gelişme olursa haberdar edicem.

Ddu ile mi silip kurmuştunuz acaba?Tam olarak hangi sürümü indirdiniz?19.12.2 mi indirdiniz?
Problem bende hep normal kullanımda denk geliyordu.Sizede oldu mu normal kullanımda?

Ddu ile mi silip kurmuştunuz acaba?Tam olarak hangi sürümü indirdiniz?19.12.2 mi indirdiniz?

Problem bende hep normal kullanımda denk geliyordu.Sizede oldu mu normal kullanımda?
Önce bilgisayarı sıfırladım ondan sonrada rx 590 old driver yazıp 19.2.2 yi kurdum hala bi sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…