Bios ayarlarında bulamadım nerede acaba.İşlemcinin ekran kartının VRAM'lerine 256 MB'lık bölümler hâlinde erişmesi yerine tamamına tek bölümde erişmesini sağlıyor. Performansı arttırır.
Bios ayarlarında bulamadım nerede acaba.İşlemcinin ekran kartının VRAM'lerine 256 MB'lık bölümler hâlinde erişmesi yerine tamamına tek bölümde erişmesini sağlıyor. Performansı arttırır.
Bios ayarlarında bulamadım nerede acaba.
Peki onu açınca, yaptığım oc ayarları kalsın mı varsayılana mı alayım%.Anakart marka ve modeline göre değişir.
Peki onu açınca, yaptığım oc ayarları kalsın mı varsayılana mı alayım%.
Dostum, AMD Smart Memory kullanılabilir değil?Çekirdek ayarlarını varsayılana alıp VRAM ve güç tüketimi ayarlarını dediğim gibi yapabilirsiniz. Çekirdek saat hızı oyun performansını pek etkilemiyor.
Dostum, AMD Smart Memory kullanılabilir değil?
Ama gereksinimleri karşılıyorum ben?
Anakartımı nasıl öğrenebilirim?BIOS'dan aktifleştirmeden açamazsınız. Anakartınız nedir?
BIOS'dan aktifleştirmeden açamazsınız. Anakartınız nedir?
Anakartımı nasıl öğrenebilirim?
Lütfen bana yardımcı olun şu sorunu halledelim hocam, kralsınız.
PRIME A320M-E.Sol alttaki arama çubuğuna "msinfo" yazın. Açılan ekranda sistem özetine basıp "Temel Kart Ürünü" yazan yere bakın. O anakart modelinizdir.
PRIME A320M-E.
Kötü bir anakart mı?
Özellikten yararlanamayacak mıyım?
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.