RX 6700 XT vs RTX 4060

Bütçe
13k-14k
O zaman RTX 4060 alman mantıklı olur, yayın, edit filan yapıyorsan

Ülkeye göre fiyatı değişiyor, NVIDIA'nın verdiği fiyat 11 bin TL, bu fiyata RTX ve DLSS 3 alıyorsun artı NVIDIA'nın yazılımı AMD'den bin kat daha iyi ve sürücüleri aynı şekilde, kötü fiyat bir kartı kötü yapamaz maalesef bunu anlamıyorsunuz
NVIDIA'nın yazılımının AMD'den bin kat daha iyi olduğu konusuna katılıyorum. 2.elde temizinden 3080 bulunabiliyorken 4060 alınmaz. DLSS 4'ü 3080 de destekliyor bu arada, FG olayını da RTX 30 serisinde de açabiliyorsun AMD FG sayesinde.

NVIDIA'nın yazılımının AMD'den bin kat daha iyi olduğu konusuna katılıyorum. 2.elde temizinden 3080 bulunabiliyorken 4060 alınmaz. DLSS 4'ü 3080 de destekliyor bu arada, fg olayını da RTX 30 serisinde de açabiliyorsun AMD fg sayesinde.

Hocam yazdığım gibi 2. el düşünmüyorum herhangi bir sorun çıkarsa ulaşabileceğim bir yer olmamasından dolayı.

Hocam yazdığım gibi 2. el düşünmüyorum herhangi bir sorun çıkarsa ulaşabileceğim bir yer olmamasından dolayı.

Bence attığım kartı değerlendirin sıfırda en iyi seçenek. Çok çok profesyonel edit yapmıyorsanız 7600X'in render performansı sizi görür yayın açıyorum diyorsunuz 6750 XT 12 GB VRAM ve iyi bir kas gücüne sahip işinizi görür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı