RX 6800 FurMark, R5 5600 Prime95 testi değerler normal mi?

Tamam dostum AMD mühendislerinden ve AMD marketing elemanından daha çok bilgilisin bu konuda :). Seni AMD engineering takımına alalım onlardan bilgiliysen.

Hayır 5800x3D ile problem yaşamazsın çünkü hiçbir oyun Prime95 kadar stresse sokmayacak işlemciyi. O yüzden 5800x3D'yi rahatlıkla kullanabilirsin.
Kardeşim bana gelmiş diyorsun 90 derece o limittir limit 90 derece de oyna bakayım 2-3 saat oyun,kafayı yiyor mu yemiyor mu işlemci git bak hiçbir işlemci ne olursa olsun 80 üstü olmamalı.

Kardeşim bana gelmiş diyorsun 90 derece o limittir limit 90 derece de oyna bakayım 2-3 saat oyun kafayı yiyor mu yemiyor mu işlemci git bak hiçbir işlemci ne olursa olsun 80 üstü olmamalı.
80C üstü olmaması demen çok ironik. En yakın zamanda bilgilenmen umuduyla iyi forumlar.

aaaaaaaaaa.PNG

8x msaa testi

80C üstü olmaması demen çok ironik. En yakın zamanda bilgilenmen umuduyla iyi forumlar.
İdeal sıcaklık var sen limit sıcaklığı ideal olarak kabul ediyorsun 80 üstü ideal olmuyor yalnız neyse ben 90 dereceyi normal sayan biriyle niye tartışıyorsam neyse Allah'a emanet.

1080p yap şu testi.

İdeal sıcaklık var sen limit sıcaklığı ideal olarak kabul ediyorsun 80 üstü ideal olmuyor yalnız neyse ben 90 dereceyi normal sayan biriyle niye tartışıyorsam neyse Allah'a emanet.

1080p yap şu testi.
@deadfellow yan hesap açmak yasak forumda.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı