Çözüldü RX serisi ekran kartları söylendiği kadar sorunlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Grandsir

Decapat
Yer
Novigrad
Nereye baksam RX 570 çok sorunlu keşke almasaydım, RX 580 çöp bir ekran kartı, keşke 1660 Ti alsaydım gibi yorumlar görüyorum gerçekten alınmayacak kadar sorunlu ve kötü mü bu RX ekran kartları?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yav foruma bakıyorsun da ondan. Burayı, diğer platformları insan neden kullanır? Sorunları çözmek için. Kimse gelip buraya şu ürünü aldım, gayet iyi çalışıyor diye konu açmaz. Amacın sorun çözmek olduğu bir platformda sorundan başka bir şey görmemen normal.
MSI modellerinde daha çok oluyor sorunlar banda hep MSI modeli kullananlar denk geldi ASUS un kiler sağlam SAPPHIRE olanlarında ömrü bir tık kısa diyorlar.

Yav foruma bakıyorsun da ondan. Burayı, diğer platformları insan neden kullanır? Sorunları çözmek için. Kimse gelip buraya şu ürünü aldım, gayet iyi çalışıyor diye konu açmaz. Amacın sorun çözmek olduğu bir platformda sorundan başka bir şey görmemen normal.

Çözüm
Sonunda.

Haklısınız da mesela 1660 Ti nın sorun çıkarması hakkında açılan konular, RX 590 ın sorun çıkartması için açılan konulara oranla çok daha az.

İyi de bak bakalım NVIDIA kart kullanıp sorun yaşayan kullanıcı ne kadar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…