RX5700XT ASUS ROG STRIX mi? Sapphire Nitro mu?

Ekranın gidip sesin gelmeye devam etmesi, ani görüntü bozulmaları, sistem de donmalar vs. bunları yaşayabilirsin. Bolca var sitede bu sorunları yaşayan. Hatta geçen sürücü güncelleştirirken Windows çöktü, sistem boot edemedi sürekli "inaccesable boot device" hatası gelip durdu en sonunda format atmak zorunda kaldım. AMD işlemci tarafında harika ama ekran kartında kötü.

Son düzenleme:
Video'yu izleyin ve yorumları okuyun. Reddit'te çok fazla sorun yaşayan insan var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

beyler o adamların fanları dönmüyor ve kartın 110 dereceyi görmesi imkansız lütfen yalan söylemeyin kart 85 dereceyi geçince korumaya alıyor
Ekran görüntüsü atmıştı 90 dereceler de geziyordu kart, kendiside 100 derecelere kadar çıktığını söylüyordu.
85 dereceyi geçince korumaya alıyo
Bende çok merak ettim neden almadı acaba ? 90 lı dereceler geziyordu kart. Hep söylüyorum AMD işi şans işi.
110 dereceyi görmesi imkansız lütfen yalan söylemeyin
Yalan söylüyorsa kendisi söylüyordur ben değil.

Bir sorum daha olacak. Powercolor Red Devil mi yoksa diğer modeller mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…