Ne gibi sorunlar yaşarım bilgilendire bilirmisin?Isı sorunu yaşayacağını sanmıyorum her iki modelde. Onun dışında maalesef AMD son 1 senedir rezalet sürücüler çıkartıyor bunlar yüzünden başın ağrıyabilir.
Ne gibi sorunlar yaşarım bilgilendire bilirmisin?Isı sorunu yaşayacağını sanmıyorum her iki modelde. Onun dışında maalesef AMD son 1 senedir rezalet sürücüler çıkartıyor bunlar yüzünden başın ağrıyabilir.
Sistem bileşenlerini atabilir misin rica etsem ?
İmzama yazdım hocam.Sistem bileşenlerini atabilir misin rica etsem ?![]()
Ekran görüntüsü atmıştı 90 dereceler de geziyordu kart, kendiside 100 derecelere kadar çıktığını söylüyordu.beyler o adamların fanları dönmüyor ve kartın 110 dereceyi görmesi imkansız lütfen yalan söylemeyin kart 85 dereceyi geçince korumaya alıyor
Bende çok merak ettim neden almadı acaba ? 90 lı dereceler geziyordu kart. Hep söylüyorum AMD işi şans işi.85 dereceyi geçince korumaya alıyo
Yalan söylüyorsa kendisi söylüyordur ben değil.110 dereceyi görmesi imkansız lütfen yalan söylemeyin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.