RX580 8GB Sistem CS:GO'da Düşük FPS Sorunu

hdreizcehennemi

Hectopat
Ekran kartım full ayarlarda 80 FPS üzerinde almıyor. Wattman'dan kapadım. Eskiden 300 FPS görüyordum bu arada. Neden bilmiyorum Steam'den bir ayar mı yaptım. Ama sebebini söylerseniz çok sevinirim.

Sıcaklık az. Ekran kartı kullanımı çok az ama darboğaz yok. İşlemcim R5 1600 onun da kullanımı az. Soğutmadan yana sıkıntım yok. Sıcaklık neredeyse boşta çalışırkene yakın. Diğer oyunlarda gayet normal çalışıyor.

Sıcaklık az. Ekran kartı kullanımı çok az ama darboğaz yok. İşlemcim R5 1600 onun da kullanımı az. Soğutmadan yana sıkıntım yok. Sıcaklık neredeyse boşta çalışırkene yakın. Diğer oyunlarda gayet normal çalışıyor.

Ekran kartın CS:GO'da düşük frekansta çalışıyor olabilir. Benim eski kartım 1200MHz ile çalışması gerekirken bazı oyunlarda 2D (Masaüstü) modundaymış gibi 300 MHz ile çalışıyordu. Oyun esnasında kaç MHz ile çalıştığına bakabilir misin?

Steamda kütüphanede oyuna sağ tık yapıp özelliklerden oyun dosya bütünlüğünü doğrula yaparak eğer bir ayar yaptıysan düzelir.
Bİde başlatma seçeneklerine bak oraya bişeymi yazdın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı