Çözüldü RX580 Düşük FPS Sorunu

• Konuyu başlatan K4NG4L
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.033
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

K4NG4L

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşım yeni bir bilgisayar aldı. Ryzen 5 2600 ve RX580 var sisteminde. Format attıktan sonra CS:GO'da düşük kare hızı vermeye başladığını söylüyor. Yaklaşık olarak 250 civarı alırken, şu an 70 alıyormuş.

Eski ayarlarını kullanmıyor olabileceğini söyledim, aynı ayarlar dedi. Ekran kartı ile değil de, işlemcinin entegre grafik birimi ile oynattığını düşündüm ama PUBG ve R6 eski değerleri veriyor dedi. Tek sorun CS:GO yani. Sizce problem ne olabilir?

Çözüm
Ekran kartının kendi driverından FPS sabitlenmiş. Onu düzeltince düzeldi.
Format attıktan sonra güncel sürücüleri kurmazsa düşük performans alır elbette.
Sürücüler güncel.
Konsola ''fps_max 0'' yazmayı denediniz mi? Aynı sorun 1050Ti ile bende de olmuştu. Bir kere bu kodu yazdım sonra normal FPS değerlerime döndüm.
Söyleyeceğim yazmadıysa yazsın inşallah olur. İstediği FPS görünmediği için oyuna girmiyoruz.
Konsola ''fps_max 0'' yazmayı denediniz mi? Aynı sorun 1050Ti ile bende de olmuştu. Bir kere bu kodu yazdım sonra normal FPS değerlerime döndüm.
Denenmiş. Başka önerisi olan?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı