RX580 ekran kartı üstüne sistem toplama

Orgunatal

Decapat
Daha fazla  
Elimde RX580 8 GB ekran kartı mevcut bunun üzerine sağlam bir sistem toplamak istiyorum işlemci, anakart, güç kaynağı tavsiyesine ihtiyacım var.
Bilgisayarı oyun oynamak için topluyorum bütçem bu 3 parça için 6000 TL.
İstediğim özelikler 200 üzeri FPS'de takılmadan donmadan stabil şekilde çalışması. Özellikle PC'nin mavi ekran ve kendi kendine kapanmasını istemiyorum. Şu andaki işlemcim i5 6500, bilgisayarım arada beni zorlamaya başladı. Bu problemleri en az 5 yıl yaşamak istemiyorum. Fiyatta 300 500 TL artış yapabilirim, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında o bütçeye sadece işlemci olsaydı AMD Ryzen 9 5900X alınabilirdi ama ona gereken anakart ve PSU çok pahalı olacağı için bütçeyi aşardı. Siz Intel mi istersiniz AMD mi?

Bu zamana kadar tercihlerimi hep Intel'den yana kullandım. Overclock falan yapmakla ugraşmak istemiyorum. Bana en stabil en kafa ağrıtmıycak işlemci hangisi olursa AMD ya da Intel fark etmez dedidiğim gibi 5 sene idare etse yeterli benim için tek önemli nokta ısındı sogudu voltaj ayarı yap fan ayarı yap işlemleriyle uğraşmak istemiyorum.

Aslında şu anki ekran kartını satarsan 5 bine falan 6 bin daha ekleyip indirimlerden RTX 2060'lı sistem alabilirsin.

Anakart ve Psu hakkında pek bir bilgim yok

Evet bunu bende dusundum ama bulundugum konum itibariyle bunu yapmam biraz zor 2ci el alim satim pek yaygin degil

Samsung evo m2 ssd 500gb 1tb harddisk yedek depolama icin 16 gb 2800mhz 8×2 ram var elimde kasada alicam yeni sistem icin 1k lik falan
SSD, RAM vs elinde ne var ? onları da ekler misin listeye ?
Samsung evo m2 ssd 500gb 1tb harddisk yedek depolama icin 16 gb 2800mhz 8×2 ram var elimde kasada alicam yeni sistem icin 1k lik falan

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı