RX580 garanti degişim

Ben aynı durumu yaşamıştım 1650'ye düşmek için para vermem gerektiği söylendi. Yani kartın tamir edilmesi gerektiğini anlayana kadar Vatan Bilgisayar'ı 10-15 kere arayıp konuştum. Sonuç olarak RX 580 imle mutlu mesut yaşıyoruz.
Evet ayni durum oldu İncehesap Asus Tuf 1650 2000 tl istiyor birde iste Xfx6600 dedi teknik servis 5000 tl farkla

Verdikleri teklif çok komik. Maksimum 2-3K istemeleri gerekiyordu. Para iadesi olursa da zaten o kartı tekrar alamazsın. THY'den sonuç çıkmazsa mahkeme gibi yollara başvurmak lazım anca.
Evet düsünunce komik rakam Bende iste kararsiz kaliyorum Bir cok kisi buna benzer durumu yasamis okudugum kadariyla fakat heyetten karar cikmasina ragmen bir sonuca ulasamamislar diye okudum ne kadar dogru bilmiyorum ama bende bu durumda kararsiz kaliyorum😏
Hocam 580 8 GB zaten 5-6 bin arası :D.
Aynen Ona ragmen suan tek sunduklari teklif iste XFX 6600 (5000tl) Bilemiyorum nasil etsek sabaha donus yapcam onlara 😏

Evet düsünunce komik rakam Bende iste kararsiz kalıyorum birçok kisi buna benzer durumu yasamis okudugum kadariyla fakat heyetten karar cikmasina ragmen bir sonuca ulasamamislar diye okudum ne kadar dogru bilmiyorum ama bende bu durumda kararsiz kalıyorum😏

Aynen Ona ragmen şu an tek sunduklari teklif iste XFX 6600 (5000TL) Bilemiyorum nasıl etsek sabaha donus yapacağım onlara 😏

Hocam 5000 TL etmez 580 üstüne hiç heyetle uğraşmadığım için bir şey diyemem sonuç çıkmayacağını düşünüyorsanız en mantıklısı ya tamire zorlamak ya da 6600 gibi.

Hocam 5000 TL etmez 580 üstüne hiç heyetle uğraşmadığım için bir şey diyemem sonuç çıkmayacağını düşünüyorsanız en mantıklısı ya tamire zorlamak ya da 6600 gibi.
Tamiri söyledim fakat sorun işlemci sorunu bunlarda tamir olmuyor dediler 😏 Karti alip baska yerde yaptirayim dicem sanmiyorum bu sekil tamir yapabilecek bir yer olacagini Masraf dahada buyur gibi duruyor

Tamiri söyledim fakat sorun işlemci sorunu bunlarda tamir olmuyor dediler 😏 Karti alip baska yerde yaptirayim diyeceğim sanmiyorum bu sekil tamir yapabilecek bir yer olacagini Masraf daha da buyur gibi duruyor

Hocam hiç diğer tamir işine girmeyin hem garantiden hem de karttan olursunuz eğer tamiri mümkün değilse ve heyetten de umut yok diyorsanız 6600 mantıklı gibi ama yine de belirteyim etmez 580 üstüne 5 bin tabii sizin de 580'e ne kadar verdiğiniz de bir faktör.

Hocam hiç diğer tamir işine girmeyin hem garantiden hem de karttan olursunuz eğer tamiri mümkün değilse ve heyetten de umut yok diyorsanız 6600 mantıklı gibi ama yine de belirteyim etmez 580 üstüne 5 bin tabii sizin de 580'e ne kadar verdiğiniz de bir faktör.
Ben 1250 tlye aldim Fatura Fiyati suan oyle hani

Technopat Haberler

Geri
Yukarı