RX580 garanti degişim

Ben 1250 TL'ye aldim Fatura Fiyati şu an oyle hani

Dönem kuruyla dolar bazında fiyatına bakın üstüne vereceğiniz 5000'inde sonra 6600'ün güncel fiyatına eğer değerse alın derim piyasa açısından değmez ama sizde bir şey kaybetmemiş olursunuz TL bazında zaten değerde dolar olarak da değerse içiniz rahat olur alırken içiniz gitmez tabii heyetten bir sonuç çıkmayacağını varsayarak söylüyorum bunları.

Dönem kuruyla dolar bazında fiyatına bakın üstüne vereceğiniz 5000'inde sonra 6600'ün güncel fiyatına eğer değerse alın derim piyasa açısından değmez ama sizde bir şey kaybetmemiş olursunuz TL bazında zaten değerde dolar olarak da değerse içiniz rahat olur alırken içiniz gitmez tabii heyetten bir sonuç çıkmayacağını varsayarak söylüyorum bunları.
Evet anladım cok teşekkürler ilginiz icin hocam sagolun
Bugun MSİ 1660 Super onerdiler3500 TLye degermi hocam sizce

Son düzenleme:
Evet anladım cok teşekkürler ilginiz icin hocam sağ olun

Bugün MSI 1660 Super onerdiler3500 TL'ye degermi hocam sizce

Hocam 1500 daha verip 6600 almak daha mantıklı gibi nihayetinde RTX 3060'dan bile daha performanslı ve güncel bir kart lakin fazla para vermeyeyim öyle aman aman işimde yok derseniz 1660 da yeterli bir kart performans olarak da üzmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı