RX590 vs GTX1660S

Galax 1660 Super, Sapphire RX 5600 XT'den 610TL daha ucuz. Sizce farkı vermeye değer mi? Hazır sistem olarak alacağım bu arada. FPS ve geleceğe yönelik olmask bakımından Sapphire daha mantıklı duruyor, ama geri kalanı hakkında pek bir şey bilmiyorum. Lütfen aydınlatın. 😁

Sapphire marka almayacaksanız 5600XT çok güzel bir ekran kartı ama stabil sürücüyüde araştırıp forumdan bulmanız gerekli. Sapphire markası ucuz olduğu gibi sıcaklık sorunları da yaşatıyor size önerim 5600XT alın lakin başka markalardan.
Beni yanlış anladınız hocam. Oradaki ünlem işaretini görmediniz mi? Ben bir daha AMD ekran kartı almam zaten bütün kronik problemleriyle uğramış biri olarak. Ben de bu sorunlardan bahsettiğim zaman AMD düşmanı ilan etmişlerdi o yüzden espri amaçlı yazdım yani sakın yanlış anlamayın.

Kusura bakmayın hocam yanlış anlamışım. AMD işlemci tarafında gerçekden iyi ekran kartı tarafında da lakin Sapphire markası çok kötü bir soğutma performansı veriyor.

5500XT diye bir kart var. Hayır 2020 yılının ortasında geldik hala RX580-590 konuşuluyor. Bu iki kartın da devri bitti sıfır için.

5500XT'den daha az veya aynı performans verip 2-3 kat fazla güç tüketen ve çok fazla ısınan bir kartı konuşmaya gerek var mı?

Bir karşılaştırma yapılacaksa bu RX 5000 ve GTX/RTX 1600-2000 serisi arasında yapılmalı yalnızca. Modeller size kalmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sapphire marka almayacaksanız 5600XT çok güzel bir ekran kartı ama stabil sürücüyüde araştırıp forumdan bulmanız gerekli. Sapphire markası ucuz olduğu gibi sıcaklık sorunları da yaşatıyor size önerim 5600XT alın lakin başka markalardan.
Ciddi misiniz? Bana hep AMD kanadında en iyi markanın Sapphire olduğu söylendi. Peki ya ASRock markalı nasıldır? Sapphire'den 90TL daha ucuz ama yabancı videolarda Sapphire en az ısınan, ASRock ise en çok ısınınanlar arasındaydı... Bu arada ASRock 3 fanlı olmasına rağmen ısınıyordu.

Ciddi misiniz? Bana hep AMD kanadında en iyi markanın Sapphire olduğu söylendi. Peki ya ASRock markalı nasıldır? Sapphire'den 90TL daha ucuz ama yabancı videolarda Sapphire en az ısınan, ASRock ise en çok ısınınanlar arasındaydı... Bu arada ASRock 3 fanlı olmasına rağmen ısınıyordu.
Linkleri paylaşın.

Galax 1660 Super, Sapphire RX 5600 XT'den 610TL daha ucuz. Sizce farkı vermeye değer mi? Hazır sistem olarak alacağım bu arada. FPS ve geleceğe yönelik olması bakımından Sapphire daha mantıklı duruyor, ama geri kalanı hakkında pek bir şey bilmiyorum. Lütfen aydınlatın. 😁

Çok pahalı ama diğer parçalar nedir? İşlemciyi de belki yükseltebilirsin ama aradaki o kadar farka değer mi o da bir soru acaba 2060 falan yapamıyor musun? Teknoloji konusunda hepsinden üstün DLSS 2.0 var.

En kötü kompetentler Sapphire'de ve en fazla sorun çıkaran marka Sapphire ama hala şu tipleri anlamış değilim neye bakarak " Sapphire en iyi markadır moruq" diyorlar anlamış değilim yok yani bu markayı EVGA gibi sananlar var.

Harware Unboxed'ın incelemesini diyor olabilirler. Burada 5600XT Sapphire Pulse gayet geçerli bir not alıyordu bu model için. Belki Technopat üyelerinin kendi verileri farklıdır. 🙃

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çok pahalı ama diğer parçalar nedir? İşlemciyi de belki yükseltebilirsin ama aradaki o kadar farka değer mi o da bir soru acaba 2060 falan yapamıyor musun? Teknoloji konusunda hepsinden üstün DLSS 2.0 var.
2060 değil 2060 Super bulunuyor. O da Sapphire'den 823TL daha pahalı ki 1660 Super'e kıyasla 1400TL daha pahalı olmuş oluyor. Bu arada işlemci R3 3300X, R5 3600'ün benim için gereksiz olduğuna kanaat getirdim.
Harware Unboxed'ın incelemesini diyor olabilirler. Burada 5600XT Sapphire Pulse gayet geçerli bir not alıyordu bu model için. Belki Technopat üyelerinin kendi verileri farklıdır. 🙃

Ben de bu videoyu kastedmiştim hocam. 😄

2060 değil 2060 Super bulunuyor. O da Sapphire'den 823TL daha pahalı ki 1660 Super'e kıyasla 1400TL daha pahalı olmuş oluyor. Bu arada işlemci R3 3300X, R5 3600'ün benim için gereksiz olduğuna kanaat getirdim.

Ben de bu videoyu kastedmiştim hocam. 😄

Termal macun sürme gibi işlemlerden anlıyosanız ( gelecek odaklı söylüyorum) Sapphire 5600XT alın. Lakin bilginiz yoksa önermem. Stabil sürücüsünüde kurarak performans alabilirsiniz. Ama gelecek dönemlerde termal macunu değişimi yapmanız şart.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı