Ryzen 2 İşlemcilerin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

12 nanometre teknolojisiyle üretilen yeni Ryzen 2 serisi işlemciler, yakın bir tarihte piyasaya çıkacak. AMD’nin Ryzen işlemcileri yakında yenileniyor. Ryzen 2 serisi işlemciler 12 nanometre teknolojisiyle üretilecek. Yeni işlemciler, son kullanıcıya 2018 Şubat sonu ulaşmaya başlayacak. Ryzen 7 2000 serisinin Şubat sonu piyasaya sürüleceği belirtilirken, orta ve giriş seviyelerine hitap eden Ryzen 5 ve Ryzen […]

Ryzen 2 İşlemcilerin Çıkış Tarihi Belli Oldu Technopat

Daha fazlası...

Ryzen 2 işlemcilerin piyasaya çıkması halinde bi önceki nesil Ryzen işlemciler de fiyat düşüşü olur mu?
Yeni sistem toplamaya niyetli biri olarak böyle bir ihtimali göz önünde bulundurmak gerekir mi?

Cidden bende bu soruyu kendime sormaya başladım 2 - 3 gün içinde sistem toplayacak biri olarak beklemek gerekir mi diye düşünmeden edemiyorum.

1-B350 veya x370 modellerinde de kullanılabilecekler mi ?
2-Sistem Toplamak için beklemeli miyiz?
3-Yeni serilerin fiyat düşüşlerine cok farkı olur mu?

Cidden bende bu soruyu kendime sormaya başladım 2 - 3 gün içinde sistem toplayacak biri olarak beklemek gerekir mi diye düşünmeden edemiyorum.
1-B350 veya x370 modellerinde de kullanılabilecekler mi ?
2-Sistem Toplamak için beklemeli miyiz?
3-Yeni serilerin fiyat düşüşlerine cok farkı olur mu?
AMD şirket olarak 2020 senesine kadar çıkacak tüm işlemcilerin halihazırdaki Ana kartlar ile uyumlu olacağını söyledi.
(AMD AM4 Platformu Hakkında Bilmeniz Gerekenler - Technopat)
Anakartlar yeni nesil işlemciler ile uygun olacağı muhakkak ama dediğiniz gibi ama ekonomik olarak düşünürsek nasıl hareket etmeli cevabını bekliyoruz!

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı