Ryzen 2400G sistemde mavi ekran

Hocam R5 2400G'deki problem hala devam ediyor mu yoksa düzelttiler mi?
Devam ediyor sistemime msi gaming x gtx 1050 ti ekledim hala sorun devam ediyor tavsiyem ryzen sistem toplayacaksanız işlemci modeli farketmeksizin MSİ anakart tavsiye ediyorum asus anakart tavsiye etmiyorum kaç kere mail attım asusa düzeltmediler msi yapmış yeni bios ama msi anakartta belki stabil çalışabilir.

Devam ediyor sistemime msi gaming x gtx 1050 ti ekledim hala sorun devam ediyor tavsiyem ryzen sistem toplayacaksanız işlemci modeli farketmeksizin MSİ anakart tavsiye ediyorum asus anakart tavsiye etmiyorum kaç kere mail attım asusa düzeltmediler msi yapmış yeni bios ama msi anakartta belki stabil çalışabilir.

Yani sırf anakart yüzünden mi oluyor bu? İşlemciyle alakası yok mudur?

Evet hocam yok ryzen işlemler piyasaya çıktığından beri böyle ram beğenmiyor anakart üreticileride yeni biosla ram işlemci ikilisi için yeni güncellemeler yapıyolar ama asus hala yapmadı.

Peki ben bugün asus harici bir anakartta bu işlemciyi kullansam aynı sorunla karşılaşır mıyım? Gelen güncellemelerden emin misiniz?

Peki ben bugün asus harici bir anakartta bu işlemciyi kullansam aynı sorunla karşılaşır mıyım? Gelen güncellemelerden emin misiniz?
Msi anakartların sitelerine baktığımda "bellek uyumluluğunu artırın" adı altında yeni bioslar çıkmıştı ama kesin sorunsuz kullanırsınız diye birşey diyemem maalesef.

Peki sizin sistemin 1050 TI eklemeden önceki APU performansı nasıldı? Mesela günümüz oyunlarında Fortnite, CS:GO, LOL gibi? Sonradan ekran kartı almak istiyorum şimdi R5 2400G alsam idare eder miyim acaba ekran kartı alana kadar?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı