Ryzen 2600X ve RTX 2070 sistem toplama

Ryzen 5 2600x 1509 TL güvenilir firmadır 2 hafta önce gtx 1070 kart aldım sorunsuz geldi.
Asus Tuf=En ucuz vatanda 689 TL
Thermaltake= Sanırım başka sitede yok vatan 533 TL
PSU=Bence rgb gereksiz 440 TL, Sizin seçtiğinizin en ucuzu 500 TL
HDD=285TL ama daha ucuzu şurada var 270TL
Ram=684Tl x2 alınmalı, bana soracak olursanız ram için sıvı soğutma işin biraz şovu ve fazla para demek.
Soğutucu= En ucuzu vatanda 617 TL
SSD=341 TL
Monitör=1599TL Monitör bilgim zayıf ama muhtemelen daha f/p ürün bulunabilir.
Ekran Kartı=3893TL (20 TL daha ucuzu var fakat burada oyun hediyesi var daha mantıklı oluyor.)
Toplam:10.591 TL
Sizin Toplamınız: 11386 TL
Bu şekilde 800 lira cebinize kalmış oluyor ve hatta daha da ucuza getirilebilir ekran konusu üzerine daha iyi tavsiye gelir ise.

Bu firma Teknolojipazar, ısrarla seçtiğiniz donanımlar olsun derseniz Vatan ile arasında 660 TL gibi bir fark oluyor ki bir donanım eder. Fakat seçtiğiniz donanımlar sebebi ile 9000 TL bütçe ile bir sistem toplamak zor.
Görselinden çok, F/P olup olmadığına bakılarak seçilmiş bir liste ve bu firma dışında da bir kaç firmadan donanım değişikliği ile belki bir şeyler çıkar.
gfdggfgfgfg.jpg

Bu firma Teknolojipazar, ısrarla seçtiğiniz donanımlar olsun derseniz Vatan ile arasında 660 TL gibi bir fark oluyor ki bir donanım eder. Fakat seçtiğiniz donanımlar sebebi ile 9000 TL bütçe ile bir sistem toplamak zor.
Görselinden çok, F/P olup olmadığına bakılarak seçilmiş bir liste ve bu firma dışında da bir kaç firmadan donanım değişikliği ile belki bir şeyler çıkar.
Eki Görüntüle 377218
Ben uzun yıllardır 15 inc ekranda zar zor 30 fps alarak oyun oynadım. Birazcık olmuşken görsel olmasını da istiyorum

9000 TL bütçe ile çöp toplasanız görsel olarak zaten bir şeyler ifade edecektir diye düşünüyorum. Varsın belleğiniz ışıklı olmasın, anakartınız da logolar sarı sarı şeritler bulunmasın. Tabiki karar sizin haksız da değilsiniz ama doğru F/P ürün ile birde indirim yakalanarak monitörü 2K yapma şansı yaratılabilecekse de eksik kalsın ışığı.

9000 TL bütçe ile çöp toplasanız görsel olarak zaten bir şeyler ifade edecektir diye düşünüyorum. Varsın belleğiniz ışıklı olmasın, anakartınız da logolar sarı sarı şeritler bulunmasın. Tabiki karar sizin haksız da değilsiniz ama doğru F/P ürün ile birde indirim yakalanarak monitörü 2K yapma şansı yaratılabilecekse de eksik kalsın ışığı.
Haklısınız tabi ki mesela inventustan unlost xv2 sistemini sipariş etmiştim baya da hevesliydim uyguna hallettiğim için ama ürünlerin kutusuz gelmesi olayını arayıp öğrendikten sonra siparişimi direk iptal ettim. Yani İnternet o açıdan bana güven vermiyor pek. Işık olayında da haklısınız. Yani önemli olan sonuçta görüntüden ziyade performans. Mesela 2k 165 hz bi monitör buldum dell ama herkes şikayetçi arıza çıkardığına dair onun dışında 2k monitörlere baktığımda hep fiyatlar tavan

Haklısınız tabi ki mesela inventustan unlost xv2 sistemini sipariş etmiştim baya da hevesliydim uyguna hallettiğim için ama ürünlerin kutusuz gelmesi olayını arayıp öğrendikten sonra siparişimi direk iptal ettim. Yani İnternet o açıdan bana güven vermiyor pek. Işık olayında da haklısınız. Yani önemli olan sonuçta görüntüden ziyade performans. Mesela 2k 165 hz bi monitör buldum dell ama herkes şikayetçi arıza çıkardığına dair onun dışında 2k monitörlere baktığımda hep fiyatlar tavan
Takdir edersiniz ki teknoloji işi biraz da şans işi ben size burada birçok siteyi överek anlatabilirim fakat sizin başınıza gelebilecek tek bir yanlış o siteden uzak durmanıza neden olacaktır. Hatasız insan olmadığı gibi firmalar da hata yapabilir burada önemli olan nokta ne kadar iade kabulleri olduğu ve müşteri memnuniyetine ne kadar önem verdikleridir bence.

İptal ettiniz ve kimse sesini çıkarmadan kabul etti değil mi? Vatandan bu şekilde sistem topladığınız zaman nokta konuyor o sistem artık sizin, ger idönüşü yok. 9000 ile 1050Tİ lı sistem kakalamışlar bir tanıdığıma telefonda hesap sordum iade alamayız dediler direk, uğraşılırdı elbet ama çektiğin strese değmez. Mağazadan alımlarda iade hakkı daha kısıtlı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı