Yeni bir konu açmalısınız. Ayrıca Vatan'dan 3000TL'ye çok parlak şeyler çıkmaz.Benimde şartlarım vatandan almak. Öyle gerekiyor. İnternetten başka sitelerden almak istemiyorum. Bütçem en fazla 3000 TL
Ben uzun yıllardır 15 inc ekranda zar zor 30 fps alarak oyun oynadım. Birazcık olmuşken görsel olmasını da istiyorumBu firma Teknolojipazar, ısrarla seçtiğiniz donanımlar olsun derseniz Vatan ile arasında 660 TL gibi bir fark oluyor ki bir donanım eder. Fakat seçtiğiniz donanımlar sebebi ile 9000 TL bütçe ile bir sistem toplamak zor.
Görselinden çok, F/P olup olmadığına bakılarak seçilmiş bir liste ve bu firma dışında da bir kaç firmadan donanım değişikliği ile belki bir şeyler çıkar.
Eki Görüntüle 377218
Görselliğe önem vermek istiyorsanız monitörü daha iyi bir monitör olarak almalısınız inanın bana rgb ledlerin ya da ramdeki sıvı soğutmanın performansa katkısı yok.Ben uzun yıllardır 15 inc ekranda zar zor 30 fps alarak oyun oynadım. Birazcık olmuşken görsel olmasını da istiyorum
Haklısınız tabi ki mesela inventustan unlost xv2 sistemini sipariş etmiştim baya da hevesliydim uyguna hallettiğim için ama ürünlerin kutusuz gelmesi olayını arayıp öğrendikten sonra siparişimi direk iptal ettim. Yani İnternet o açıdan bana güven vermiyor pek. Işık olayında da haklısınız. Yani önemli olan sonuçta görüntüden ziyade performans. Mesela 2k 165 hz bi monitör buldum dell ama herkes şikayetçi arıza çıkardığına dair onun dışında 2k monitörlere baktığımda hep fiyatlar tavan9000 TL bütçe ile çöp toplasanız görsel olarak zaten bir şeyler ifade edecektir diye düşünüyorum. Varsın belleğiniz ışıklı olmasın, anakartınız da logolar sarı sarı şeritler bulunmasın. Tabiki karar sizin haksız da değilsiniz ama doğru F/P ürün ile birde indirim yakalanarak monitörü 2K yapma şansı yaratılabilecekse de eksik kalsın ışığı.
Takdir edersiniz ki teknoloji işi biraz da şans işi ben size burada birçok siteyi överek anlatabilirim fakat sizin başınıza gelebilecek tek bir yanlış o siteden uzak durmanıza neden olacaktır. Hatasız insan olmadığı gibi firmalar da hata yapabilir burada önemli olan nokta ne kadar iade kabulleri olduğu ve müşteri memnuniyetine ne kadar önem verdikleridir bence.Haklısınız tabi ki mesela inventustan unlost xv2 sistemini sipariş etmiştim baya da hevesliydim uyguna hallettiğim için ama ürünlerin kutusuz gelmesi olayını arayıp öğrendikten sonra siparişimi direk iptal ettim. Yani İnternet o açıdan bana güven vermiyor pek. Işık olayında da haklısınız. Yani önemli olan sonuçta görüntüden ziyade performans. Mesela 2k 165 hz bi monitör buldum dell ama herkes şikayetçi arıza çıkardığına dair onun dışında 2k monitörlere baktığımda hep fiyatlar tavan
İptal ettiniz ve kimse sesini çıkarmadan kabul etti değil mi? Vatandan bu şekilde sistem topladığınız zaman nokta konuyor o sistem artık sizin, ger idönüşü yok. 9000 ile 1050Tİ lı sistem kakalamışlar bir tanıdığıma telefonda hesap sordum iade alamayız dediler direk, uğraşılırdı elbet ama çektiğin strese değmez. Mağazadan alımlarda iade hakkı daha kısıtlı.Haklısınız tabi ki mesela inventustan unlost xv2 sistemini sipariş etmiştim baya da hevesliydim uyguna hallettiğim için ama ürünlerin kutusuz gelmesi olayını arayıp öğrendikten sonra siparişimi direk iptal ettim. Yani İnternet o açıdan bana güven vermiyor pek. Işık olayında da haklısınız. Yani önemli olan sonuçta görüntüden ziyade performans. Mesela 2k 165 hz bi monitör buldum dell ama herkes şikayetçi arıza çıkardığına dair onun dışında 2k monitörlere baktığımda hep fiyatlar tavan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.