Ryzen 3 3100 sistem 1 gün açık kalırsa zarar görür mü?

YavuzSelim18

Picopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. Sorum şu ben Star Wars: Battlefront 2 yükleyeceğim. İnternetimiz böyle büyük oyunlar için veya bir şey indirmek için hızlı değil. O yüzden 90GB'lık oyun için PC'yi gece açık bırakmam gerekiyor. Hatta kaç dakikada iner sitesinden test ettim eğer Tivibu modeme bağlı kalırsa internetimiz 9 Mbps. Eğer modemden çekersek Tivibu'yu 15.6 Mbps falan oluyor. Eğer 9 Mbps ile indirirsem 20 saat diyor. Ama 15 Mbps ile indirmeyi düşünüyorum. Neyse sorum şu gece PC açık kalırsa bir şey olur mu?

Sistemim;
Ryzen 3 3100.
GTX 1650 Super.
ASUS A320 anakart.
HyperX 8 GB RAM.
240GB ssd+ 1TB HDD.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gündüz başında sen varken açık kalmasıyla gece sen uyurken açık kalması arasında bir fark olmaz. Bilgisayarın yalnız başına korkmaz merak etme.🤣
Yok hocam aralıksız 10 saat açık kalacak ya o yüzden dedim :D Eski forumlaradaki yorumlara baktım kötü şeyler diyorlar bir sorayım dedim :D

Maalesef Frisby 😕 Ama şu ana kadar hiç bir sıkıntı olmadı. Biliyorum dandikliğini ama hazır sistemdi.
Bir sorun olmaz sürekli yapmadığın sürece. Zaten boşta olduğu için PSU da ısınmaz. Ama en kısa sürede değiş.

Herkese iyi akşamlar. Sorum şu ben Star Wars: Battlefront 2 yükleyeceğim. İnternetimiz böyle büyük oyunlar için veya bir şey indirmek için hızlı değil. O yüzden 90GB'lık oyun için PC'yi gece açık bırakmam gerekiyor. Hatta kaç dakikada iner sitesinden test ettim eğer Tivibu modeme bağlı kalırsa internetimiz 9 Mbps. Eğer modemden çekersek Tivibu'yu 15.6 Mbps falan oluyor. Eğer 9 Mbps ile indirirsem 20 saat diyor. Ama 15 Mbps ile indirmeyi düşünüyorum. Neyse sorum şu gece PC açık kalırsa bir şey olur mu?

Sistemim;
Ryzen 3 3100.
GTX 1650 Super.
ASUS A320 anakart.
HyperX 8 GB RAM.
240GB ssd+ 1TB HDD.

Şimdiden teşekkürler.
gönlün rahat olsun hocam hiçbir şey olmaz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı