caner karakus
Hectopat
Daha fazla
Yanlış Bilgilendirme
"No, 1.325V is NOT THE MAX. This is conjecture by some random person on the internet for 24/7 overclocks. If the chip is running in stock condition, not overclocked, then boost up to 1.5V is completely normal. Please read the detailed brief linked in the PDF. "
Hocam paylaştığım şu posttan nasıl olarak safe voltage'ın 1.325V olduğunu söylüyorsun ki herhangi bir kaynak belirtmeden? Ki söyleyen adam 1.325V'nin tamamen topluluktan kaynaklandığını söylüyor ve resmi bir açıklama olarak paylaşılmadığını söylüyor. Buraya gelip aynı sorunu yaşayan insanları da yanlış yönlendiriyorsun. Ben bu konuyu açmadan önce zerre overclock bilgim yoktu. Hadi ben araştırmadan kalkışsam bu işlere bazı yerlerde işlemci elimde bile kalabilirdi. Yardım edecek noktadayken insanları zarara sürüklemeyiniz.
Stok soğutucu var bende şuan CPB kapalı daha öncede belirttiğim gibi kapalı olarak oyun oynarken herhangi bir performans düşüklüğü yaşamadım. Şu sıralar Total War: Three Kingdoms oynuyorum her şey maksimum ayarda herhangi bir sıcaklık sıkıntısı veya performans sıkıntısı yaşamadım. @Giray6161 yanlış hatırlamıyorsam ek soğutucu kullanıyordu ve baya etkisinin olduğunu söylemişti. Yazın olurda CPB açarsam @Giray6161 'in aldığı bu soğutucuyu stok soğutucu yerine kullanmayı düşünüyorum.
Kusura bakmayın ama ben sizin posttan böyle bir yorumda bulunmadım çok fazla makale ve inceleme okudum genel olarak maksimum ve minimum voltaj degerlemelerinden böyle bı yorumda bulundum. Kaldı ki benim yaptığım işlemler ve testler yukarıda yer alıyor. Sadece size değil bu başlık altına gelen arkadaşlara da yardımcı olabilmek adına bunları paylaştım.paylasmadan öncede kendi sistemimde testini yaptım. Her yazdığım mesaja da benim dusuncemin bu olduğunu belirttim . Soruyorum size hangi maksimum voltajın
Örnek olarak :
Madem faydanıza değil konuyu takibi bırakıyorum . Tekrar söylüyorum ben kendi cozumumu sundum size.
Son düzenleyen: Moderatör: