Bosta 55-60 dereceye ziplayip dusmesi, asla 4.2GHz gormememiz ne oluyor peki?Stabil çalışmayan bir şey yok benim 2. nesil işlemcimde de aynı atlamalar oluyor. Oyunda 75 geçmiyorsa kullanabilirsiniz.
1.5 voltta calistirsana bi islemcini1.5e kadar bir sıkıntı olmuyor diye biliyorum.
Ya AMD ile ne alakasi var bunun? Benim GTX1660 Ti 89 derece goruyor undervoltsuz. Nvidia isiniyor o zaman. Boyle bir degerlendirme sekli mi var? Modeline gore degisir.Bende bu kadar ısınmıyor. Bence kasa soğutma sistemi ile alakalı olabilir. Amd ekrankartları çok ısınıyor doğru ama.
Ne alaka anlamadım?Bosta 55-60 dereceye ziplayip dusmesi, asla 4.2GHz gormememiz ne oluyor peki?
1.5 voltta calistirsana bi islemcini![]()
Cok isinacaktir ve hata verecektir. O 1.5 islemcinin maksimim dayanabildigi voltaj.Ne alaka anlamadım?
Bende 4.15 felan kullanıyorum. Bu stabil çalışmadığı anlamına gelmiyor. El ile overclock ettiğimde de 4.2 tam göremedim.Bosta 55-60 dereceye ziplayip dusmesi, asla 4.2GHz gormememiz ne oluyor peki?
1.5 voltta calistirsana bi islemcini
Ya amdyle ne alakasi var bunun? Benim gtx 1660 ti 89 derece goruyor undervoltsuz. Nvidia isiniyor o zaman. Boyle bir degerlendirme sekli mi var? Modeline gore degisir.
Ben aksini mi söyledim? 1.4 lerde sorun yok korkmana gerek yok demek istiyorum. Sana 1.5da çalıştır demedim.Cok isinacaktir ve hata verecektir. O 1.5 islemcinin maksimim dayanabildigi voltaj.
Hocam stabiliteden kastı o değil. İşlemci durduk yere 30 dereceden 50ye çıkıp iniyprsa , voltajı 1.4 lere çıkıp düşüyorsa o stabil değildirBende 4.15 felan kullanıyorum. Bu stabil çalışmadığı anlamına gelmiyor. El ile overclock ettiğimde de 4.2 tam göremedim.
Ben aksini mi söyledim? 1.4 lerde sorun yok korkmana gerek yok demek istiyorum. Sana 1.5da çalıştır demedim.
Dogru, ama arkadas bunu 1.5 voltta calistirmamda bir sikinti olmaz gibi algilayabilir.1.5e kadar bir sıkıntı olmuyor diye biliyorum.
Olabilir ancak ben ona değil, senin 1.4 voltlara çıkıyor, korkuyorum mesajına yanıt verdim. Konu karışmasın arkadaşa yardımcı olalım. Zaten birazdan burası CPB kapat, işlemci normal sorun yok, olur öyle dalgalanmalar diyenlerle dolacak.Dogru, ama arkadas bunu 1.5 voltta calistirmamda bir sikinti olmaz gibi algilayabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.