Ryzen 3600x Sıcaklık Problemi

Bende bu kadar ısınmıyor. Bence kasa soğutma sistemi ile alakalı olabilir. Amd ekrankartları çok ısınıyor doğru ama. Ben rtx 2060 kullanıyorum 55 60 en son daha ısınmıyor.

Stabil çalışmayan bir şey yok benim 2. nesil işlemcimde de aynı atlamalar oluyor. Oyunda 75 geçmiyorsa kullanabilirsiniz.
Bosta 55-60 dereceye ziplayip dusmesi, asla 4.2GHz gormememiz ne oluyor peki?
1.5e kadar bir sıkıntı olmuyor diye biliyorum.
1.5 voltta calistirsana bi islemcini :)
Bende bu kadar ısınmıyor. Bence kasa soğutma sistemi ile alakalı olabilir. Amd ekrankartları çok ısınıyor doğru ama.
Ya AMD ile ne alakasi var bunun? Benim GTX1660 Ti 89 derece goruyor undervoltsuz. Nvidia isiniyor o zaman. Boyle bir degerlendirme sekli mi var? Modeline gore degisir.

Bosta 55-60 dereceye ziplayip dusmesi, asla 4.2GHz gormememiz ne oluyor peki?

1.5 voltta calistirsana bi islemcini :)

Ya amdyle ne alakasi var bunun? Benim gtx 1660 ti 89 derece goruyor undervoltsuz. Nvidia isiniyor o zaman. Boyle bir degerlendirme sekli mi var? Modeline gore degisir.
Bende 4.15 felan kullanıyorum. Bu stabil çalışmadığı anlamına gelmiyor. El ile overclock ettiğimde de 4.2 tam göremedim.

Kardeşim sen haklısın kendin bildiğin yap herzaman boşver. Git sıvı soğutma al ozaman. Ben stock fanda kullanıyorum, bana intel al dediler iyki almadım.

Bende 4.15 felan kullanıyorum. Bu stabil çalışmadığı anlamına gelmiyor. El ile overclock ettiğimde de 4.2 tam göremedim.
Hocam stabiliteden kastı o değil. İşlemci durduk yere 30 dereceden 50ye çıkıp iniyprsa , voltajı 1.4 lere çıkıp düşüyorsa o stabil değildir

Dogru, ama arkadas bunu 1.5 voltta calistirmamda bir sikinti olmaz gibi algilayabilir.
Olabilir ancak ben ona değil, senin 1.4 voltlara çıkıyor, korkuyorum mesajına yanıt verdim. Konu karışmasın arkadaşa yardımcı olalım. Zaten birazdan burası CPB kapat, işlemci normal sorun yok, olur öyle dalgalanmalar diyenlerle dolacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı