Çözüldü Ryzen 5 1600 Windows 10 mu Windows 7 mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GökhanÖzev

Hectopat
Arkadaşlar sıfır sistem aldım Windows kurcam fakat kararsız kaldım Windows 7 desteği bitti biliyorsunuz Windows 10 Pro kurmayı dusunuyorum çok kötü yorumlar gördüm sizin fikrinniz nedir? Oyun için ve render için.

İşlemci: Ryzen 5 1600 (12 nanometre yenı versıyon)
RAM: XPG DDR4 8 GB (3000 MHz)
Ekran kartı: Galax GeForce GTX 1650 süper 4 GB.

Kardeşim ben Windows 10 PRO kullanıyorum gayette memnunum Windows 7 ve Windows 8 artık destekleri çok az o yüzden oyun ve diğer işlemler için Windows 10 PRO tercihtir.

Güncel demek destek demektir. Güncel demek geriye dönük sıkıntıları çekmemek demektir. Güncel demek stabilite demektir. Güncel demek daha sade tasarım demektir. Güncel demek daha fazla güvenlik demektir. Güncel demek daha fazla uyumluluk yelpazesi demektir. Daha sayarım ama gerek yok. Kesinlikle Windows 10 Pro.

Elbette Windows 10 ama GhostMods'un bu muhteşem ötesi sistemini kurmanı öneririm.

Gördüğüm en sorunsuz ve performanslı mod.
İlla MSDN çıkışlı windows kullanmak istiyorum dersen de Pro yerine Home sürümünü yükle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemin Windows 10 için gayet yeterli ve Windows 10 şuan daha mantıklı bir seçim.
Yahu 2019 model bilgisayara neden 2009 model işletim sistemi kurasın? Bunu ancak zeka geriliği olan insanlar yapar.
Ya nedir sizin eskici düşmanlığınız? İsteyen istediğini kurar bir insan Windows 7'yi daha sevdiği için onu kurunca zeka geriliği yaşayan bir insan mı oluyor? Yoksa başka insanların zevklerine laf atanlar mı zeka geriliği yaşayan insan oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…