Çözüldü Ryzen 5 1600 Windows 10 mu Windows 7 mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GökhanÖzev

Hectopat
Arkadaşlar sıfır sistem aldım Windows kurcam fakat kararsız kaldım Windows 7 desteği bitti biliyorsunuz Windows 10 Pro kurmayı dusunuyorum çok kötü yorumlar gördüm sizin fikrinniz nedir? Oyun için ve render için.

İşlemci: Ryzen 5 1600 (12 nanometre yenı versıyon)
RAM: XPG DDR4 8 GB (3000 MHz)
Ekran kartı: Galax GeForce GTX 1650 süper 4 GB.

Windows 10 Pro kurmayı dusunuyorum çok kötü yorumlar gördüm sizin fikrinniz nedir?
Hangi cahil sürüsü yapmış o yorumları. Ellerine bilgisayarını versen kurulum ekranında diskleri tanıtamayacak tipler yorum yapıyor.

Kursa, USB portları çalıştıramazlar. Tam sığır sürüsü bunlar yahu. Çocuklarına aşı da yaptırmasınlar.

Yahu 2019 model bilgisayara neden 2009 model işletim sistemi kurasın? Bunu ancak zeka geriliği olan insanlar yapar. 2009 sürüm Windows, Ryzen işlemcilerin güç yöntemini bile desteklemiyor.

Bilgilerini güncellemeyen aptal fosillerden uzak durun.

Dur bakalım, bu sene sonuna doğru AMD veya NVIDIA "Windows 7 sürücü desteğini kesiyoruz" diye bir açıklama yapınca görücem ben o arkadaşları 😅

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı