kerem1238806
Megapat
Daha fazla
Whea logger hatasını sistem kapandığı zaman mı aldınız peki? Kernel Power'dan sonra gelmesi lazım 1 dakika içinde hata gözükür orada. Yine oyunu açıp kapanmasını bekleyin. Kapanınca geldi mi diye bakın hataya. Gelirse tıklayıp ekran görüntüsünü buraya atın aşağıdaki gibi.
Eki Görüntüle 2520690
Video renderlamayla uğraşıyordunuz sanırım? Renderlama işleminde kapanabilir ağırlık işlemciye bineceği için bayağı bir. Onda deneyin kapanmazsa sıkıntı yok.
Whea logger hatasını ne zaman aldım bilmiyorum. Saat kısmı bilgisayar kapandığı andaki kısma yakın. Ama yine de emin değilim. Whea logger hatasından hemen önce service Control Manager hatası var. Ondada AMD Ryzen Master yazıyor.
Video değil de müzik, ses renderi hocam. Bazı durumlarda sadece export alırken işlemciye yük biniyor. Bazen de proje büyüdüğünde anlık yükselmeler oluyor. Ama bu işlemciyle oyundaki kadar yorulacağını sanmıyorum. Çoğunlukla sadece anlık olarak yorulacak.
Şu anda kasanın cam kapağını açtım ve öyle kullanıyorum. Sıcaklıklar gayet güzel. Boşta 40-50 civarı. Oyunda 70'lerde geziyor. RDR'yi de hl Alyx'i de kapanmadan oynayabildim. Ayrıyeten kasanın içinde ön panelin aşağı kısmında bir fan var. Onun çalışmadığını fark ettim. Onu çalıştırmak için bir şeyler deneyeceğim. Ekstra fan kurulumu da yapacağım kasaya. Çünkü yan kapağı kapalı olduğunda kasanın iç sıcaklığı gerçekten çok fazla oluyor. Cama dokunduğumda çok sıcak oluyor. Belki işlemcinin soğumamasının sebebi bu da olabilir. CPU fanı düzgün hava alamıyordur ve içerideki havada sağlıklı şekilde dışarı çıkmıyordur belki de.
Niye Whea Loggere takıldık onu anlamadım hocam. Whea Loggere tıkladığımda CPU ile alakalı bir şeyler yazıyor. O çekirdek ayarlarından oldu muhtemelen. Ama şuan auto'da kullandığım için bir problem yok gibi. Kasa kapağıda açık olduğu için her hangi bir kapanma hatası almadım. Kasayı soğutma açısından bir elden geçirmek lazım.Whea Logger hatasını sistem kapandığı zaman mı aldınız peki? Kernel Power`dan sonra gelmesi lazım 1 dakika içinde hata gözükür orada. Yine oyunu açıp kapanmasını bekleyin. Kapanınca geldi mi diye bakın hataya. Gelirse tıklayıp ekran görüntüsünü buraya atın aşağıdaki gibi.
Eki Görüntüle 2520690
Video renderlamayla uğraşıyordunuz sanırım? Renderlama işleminde kapanabilir ağırlık işlemciye bineceği için baya bir. Onda deneyin kapanmazsa sıkıntı yok.