Teknobyte
Hectopat
Tek çekirdek 495 çoklu çekirdek 4734Cinebench R20 puanı kaç?
Tek çekirdek 495 çoklu çekirdek 4734Cinebench R20 puanı kaç?
Eve yeni geçtim tüm ayarlar Auto’da.DigitALL power sekmesinin resmini atar mısın şimdi de?
Deniyorum.Eve gittiğinde 1.4V core voltage verip CPU Load Line Calibration ayarını mode 2'ye alıp dener misin 4.1 GHz?
Malesef sistem kapandı yine.Eve gittiğinde 1.4V core voltage verip CPU Load Line Calibration ayarını mode 2'ye alıp dener misin 4.1 GHz?
Anakartın ne?Bende 2600x ve 1600 12 nm olanindan var ikisinide 4 ghz de 1.175 v ole kullaniyorum. Deneme amacli 2600x 4.3 ghz yi 1.4 v ile stabil. 1600 ise 4.3 ghz yi 1.45v civarlarinda stabil sekilde calisti ama islemciyi anakarti yormaya gerek yok diye 4 ghz de sabit kullaniyorum şans işte bendeki iki cpu da sağlam silikonlu denk geldi sanirim
Sıcaklıklara bakıyım dedim 89 derece oldu kapandı.Load line calibration sekmesinde kaç tane mod var? Voltajı 1.425V'a ayarla, LLC'yi (load line calibration'un kısaltması) mode 3'e ayarla.
İşlemci mi? Stok soğutucu kullanıyorsan zaten 1.35V'un üstüne çıkmayı zorlama.Sıcaklıklara bakıyım dedim 89 derece oldu kapandı.
90 dereceyi geçince mi kapanıyordu?
Evet işlemci stok soğutucu değil. İmzamda ve konumda yazıyor.İşlemci mi? Stok soğutucu kullanıyorsan zaten 1.35V'un üstüne çıkmayı zorlama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.