Ryzen 5 2600 70 Dereceye Ulaşıyor

Hemen hemen herkes değerlerin normal olduğunu yazmışlar. Evet değerler normal. Ama 54°-60° kullanmak varken neden 70°-80° değerinde kullanılsın? Tercih meselesi ama düşük sıcaklık her zaman iyidir 5° bile olsa. Ön tarafını çeşitli yöntemler ile kapatabilirsiniz. Açık kullanın.
Teşekkür ederim ben de aynı görüşteyim sonuçta içindeki sıcak hava daha çok ısıtıyor ve sistem illa ki yavaşlar bu konuda ne gibi önlemler alabilirim kasanın ön paneli için? Yani yanlar kapalı dursun fiuotum
Teşekkür ederim ben de aynı görüşteyim sonuçta içindeki sıcak hava daha çok ısıtıyor ve sistem illa ki yavaşlar bu konuda ne gibi önlemler alabilirim kasanın ön paneli için? Yani yanlar kapalı dursun fiuotum
Diyorum*

Yukarıda belirtmiştim. Dilerseniz bir sineklik ile onun ölçülerine göre kapatabilirsiniz. Ya da mıknatıslı toz filtreleri var. Ona uygun olacak şekilde kullanabilirsiniz. Çeşitli konular, videolar vardır diye düşünüyorum forumda ve ya internette. Sadece ön paneli açmanız yeterli olacaktır. Yan tarafları açmanıza gerek yok. Mümkün mertebe temizliğine dikkat ettiğiniz sürece herhangi bir sorun olmaz ön taraf için.

Arkadaşlar hepinize iyi günler, kasanın hava sirkülasyonu iyi değil 4 fanı var 3'ü önde bir tanesi de egzoz fanı zaten ve maalesef yükte 70 derece de çalışıyor işlemcim, ön camı söktüm 54'e kadar düştü keza ekran kartı sıcaklığı da düştü. Kasayı böyle kullanmam tozlanma açısından
Sorun olur mu? Veya kasanın üst kısmına 2 tane fan mı alayım?
  • MSI B450M GAMING Plus
  • Ryzen 5 2600 stok fanlı
  • MSI Armor 4 GB RX570
  • Corsair 16 GB 3000 MHz CL 16
  • Samsung 860 Evo 500 GB SSD
  • Xigmatek glare 7A 600W PSU kendi psusu X power
  • ViewSonic 24"VX2458-C-mhd 1ms 144Hz FreeSync/GSync full HD curved Gaming monitor
Eğer tozlamasını önemsemiyorsan böyle kullan ama benim önerim bulabildiğin yerden mıknatıslı toz filtresi al ve fanların içeri hava verdiği yere yada fanların biraz önüne koyabilirsin. Benim düşüncem fanların hava verdiği yere koyman olacaktır

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı