Ryzen 5 2600 vs i5 8400

Peki arkadaşlar, 2018'in ortasında AC Origins'te GTX 1060 ile 45 FPS veren işlemciyle keyifli oyunlar diliyorum sizlere. Eminim siz de işlemciniz %90+ kullanılsın, 60 FPS alalım isterdiniz ama mümkün olmuyor maalesef işlemcinizdeki gereksiz yığınlanmış threadlerle.

Peki arkadaşlar, 2018'in ortasında AC Origins'te GTX 1060 ile 45 FPS veren işlemciyle keyifli oyunlar diliyorum sizlere. Eminim siz de işlemciniz %90+ kullanılsın, 60 FPS alalım isterdiniz ama mümkün olmuyor maalesef işlemcinizdeki gereksiz yığınlanmış threadlerle.
45FPS mi :D O testi atabilir misiniz? Bekliyorum.
B360 lardan hangisini önerirsin?
B360, Intel anakartıdır.
AMD:
A320, B350, X370, X470
Intel:
H310, H370, B360, Z370
O X370 değil ki ayrıca.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

7. Dakikadan sonrası AC ve nedense hiç 45 FPS göremedim, yazık bu Intel fanboylarına be.

3 saat anlatamadığımı bir video ile anlattınız :D
O videoyu ben de gördüm fakat şimdi "yaavğğ ama onda rem megahertzi yüksekğ" der diye koymadım.

Dağda bayırda gezilen yerlerde 45 FPS'ye düşmemesi normal. :) Oyunu bilmeden konuşan cahilleri görmek de ayrı bir güzel oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Asıl sana yazık.

Aa tabii. 600 MHz RAM ile fark oluyor değil mi? Ne yazıktır, İntel'in 15 FPS farkı 3000 MHz Ram'e karşı 2133 MHz RAM ile yapabilmesi. :) Ver coşkuyu ver. 3600 MHz RAM'i bulursan bize de gönder bu arada.

Forumun moderatörü olacak kişi bile densizlik yaparsa, üyelerinin kontrolden çıkmaması içten bile değil. Bu sözüm sana, "Jira". Bu kişi bu forumda moderatör olduğu müddetçe ben durmam.

Herkese iyi forumlar. Bilgisizliği yayan karaktersizlerin arasında durup da linç edilecek değiliz. Technotoksik denilen ortamdaki maceramız buraya kadarmış. Yiyin birbirinizi burada sürekli, bir halt bilmeden.

Son düzenleme:
B350 lerden diyecektim ya kusura bakma evet farkettim x370 değilmiş.

Bazooka ve Mortar iyidir, ikisinden birini tercih edebilirsin.
Dağda bayırda gezilen yerlerde 45 FPS'ye düşmemesi normal. :) Oyunu bilmeden konuşan cahilleri görmek de ayrı bir güzel oldu.

Asıl sana yazık.

Aa tabii. 600 MHz RAM ile fark oluyor değil mi? Ne yazıktır, İntel'in 15 FPS farkı 2133 MHz RAM ile yapabilmesi. :)

1070 İle o FPS'leri verecekler ha, güldürdünüz beni. Sistem hazır olunca AC'de test videosu çekip atarım o zaman da konuşuruz. Ne gariptir ki benim attığım video 1060 sizinkiyse 1070 ve 15-25 FPS arası daha az FPS veriyor hemde daha iyi işlemcilerle anlamaktayım. :LOL::LOL::LOL:

Son düzenleme:

Asıl sana yazık.

Aa tabii. 600 MHz RAM ile fark oluyor değil mi? Ne yazıktır, İntel'in 15 FPS farkı 3000 MHz Ram'e karşı 2133 MHz RAM ile yapabilmesi. :) Ver coşkuyu ver. 3600 MHz RAM'i bulursan bize de gönder bu arada.

Bu teste inanmamızı beklemiyorsun sanırım. Attığınız 2.364 görüntülenme. Bizim attıklarımız ise en az 7000 görüntülenme ve 2600X, 4 GHz'de iken 45 FPS imkansız.
2600X AC Origins
20.000 Görüntülenme video.
Ayrıca FPS 90-100 iken dağda tepede gezinmeyince nasıl direk 40-50'ye düşecek :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı