Ryzen 5 2600X, RX 5700 XT için yeterli mi?

Konu ile alakasız ama bu kartların yurt dışı fiyatı çok iyi. 1070'i satıp üstüne 500 TL koysam 5700 XT alabiliyorum.( vergi indirimi ile) Isı ve wattman sorunu var mı acaba bunlarda? Bir de neden çift fanlı modeli çıkmadı acaba?

Şimdi baktım ısınıyor demişler.

Blower fan bi zahmet ısınsın. Hala Wattman vb. konu görmedim.

Blower fan bi zahmet ısınsın. Hala Wattman vb. konu görmedim.
50 Euro daha verip soğutma bloğu alınabilir. Stabil çalışan bir kart ise fiyatı gerçekten iyi. 2070'den ucuz.
Yalnız problemli bu da. 5700 XT Crash, Boot Loop, Instabality and Wattm... | Community
Bu kartı kullanıp da şu ana kadar mutlu olan var mı demiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
50 Euro daha verip soğutma bloğu alınabilir. Stabil çalışan bir kart ise fiyatı gerçekten iyi. 2070'den ucuz.
Yalnız problemli bu da. 5700 XT Crash, Boot Loop, Instabality and Wattm... | Community
Bu kartı kullanıp da şu ana kadar mutlu olan var mı demiş.

Kasa içinde , sağlam bi hava akışı ile ısı probleminin pek fazla dert olucağını zannedmiyorum.
Kartı Aldık , Umarım Sıkıntısız 4-5 Sene Beni Götürür.

Kasa içinde , sağlam bi hava akışı ile ısı probleminin pek fazla dert olucağını zannedmiyorum.
Kartı Aldık , Umarım Sıkıntısız 4-5 Sene Beni Götürür.
Mesele sadece ısı değil hocam, yazılımsal olarak bir çok sorundan bahsediyorlar.
Hayırlı olsun, tecrübelerinizi buradan paylaşırsınız.

Şahsi fikrim 5700 xt nin 2k da uzun soluklu olmayacağı ryzen 3600 4.2 ghz 5700 xt gta v min fps 70 avg fps 85 her geçen sene bunun ne kadar düşeceğini bilemeyiz. Sonuçta ihtiyaçları sürekli erteleyemeyiz alınabilir bir sistem ama şahsi fikrim bir sistemin veya kartın 5 sene götürebilmesi tabi imkan meselesi. 2k nin standart olmasına sanırım biraz daha zaman var.. Tepki de alsam benim görüşüm bu..

Mesele sadece ısı değil hocam, yazılımsal olarak bir çok sorundan bahsediyorlar.
Hayırlı olsun, tecrübelerinizi buradan paylaşırsınız.
Memnuniyetle
Şahsi fikrim 5700 xt nin 2k da uzun soluklu olmayacağı ryzen 3600 4.2 ghz 5700 xt gta v min fps 70 avg fps 85 her geçen sene bunun ne kadar düşeceğini bilemeyiz. Sonuçta ihtiyaçları sürekli erteleyemeyiz alınabilir bir sistem ama şahsi fikrim bir sistemin veya kartın 5 sene götürebilmesi tabi imkan meselesi. 2k nin standart olmasına sanırım biraz daha zaman var.. Tepki de alsam benim görüşüm bu..
2K monitör yok ya , 1080p 144hz 1 ms curved monitör alıyom. Beni götürür ya baya.

Kardeş 1080P monitörün varsa eğer ekran kartını RX 5700'e düşüp işlemcini 3600'e çıkarsan daha yüksek FPS alırsın bazı oyunlarda. Örneğin GTA 5'te eski nesil Ryzen'ler büyük sıkıntı çıkarıyor. Yeni nesiller çok iyi durumda. Ya da Battlefield 5 gibi işlemciyi sömüren oyunlarda. Ama şunu söyleyebilirim RX 5700 XT alsan bile eğer 1080P de oyun oynarsan 2600X nesil farkından dolayı besleyemiyor darboğaz gözükmese bile. Nesil farkından kastım tek çekirdek performansı
Dediğiniz banada çok mantıklı geldi. Hala düşünüyorum. Rx5700Xt artı 2600 mü yoksa rx5700 artı 3600 mü?
1080p oynayacağım. Monitörüm 2k çözünürlük desteklemiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı