Goygoyageldim
Centipat
memnunum. jd ürünlerini pek tavsiye etmiyorlar o yüzden düşünmedim.Memnun musun monitorden ben james donkey 1ms 144hz almayi dusunuyorum
memnunum. jd ürünlerini pek tavsiye etmiyorlar o yüzden düşünmedim.Memnun musun monitorden ben james donkey 1ms 144hz almayi dusunuyorum
ti ile kasanız daha düzgün ama birazcık ses çıkarır benim bildiğim öyle ama 1660ti alırsan daha iyi olurAralarında kaldım msi gtx 1650 super gamingx mi 1660 mı 1660ti mi hangisi ?
Gerek yok bence ssd ne alayimti ile kasanız daha düzgün ama birazcık ses çıkarır benim bildiğim öyle ama 1660ti alırsan daha iyi olur
Gerek yok ssd ne tercih edersinizti ile kasanız daha düzgün ama birazcık ses çıkarır benim bildiğim öyle ama 1660ti alırsan daha iyi olur
James donkey kotu muJames Donkey Almayın En azından bunu alabilirsiniz monitör olarak ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı
480 gb hyper x 500 lira ben onu kullanıyorum güzel bir ssdGerek yok bence ssd ne alayim
Tamam480 gb hyper x 500 lira ben onu kullanıyorum güzel bir ssd
Tamam bir tek monitor secicem o kaldi480 gb hyper x 500 lira ben onu kullanıyorum güzel bir ssd
Kendim bizzat gördüğüm için renk dolgunlugu bayağı fazla fark ediyor, ben beğenmedim kullanmam şahsen.Gerek yok ssd ne tercih edersiniz
James donkey kotu mu
Lg 22MK400H 1ms HDMI IPS 21.5" Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com bu monitör hem ucuz hemde ayarlanabilir oyun için alacaksanız biraz pahalıya gelirTamam
Tamam bir tek monitor secicem o kaldi
Attigin monitor guzelmis ondan almayi dusunuyorum sen onu mu kullaniyorsunKendim bizzat gördüğüm için renk dolgunlugu baya fazla fark ediyo ben beğenmedim kullanmam şahsen
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.