Ryzen 5 3400G sistem "Kernel-Power" hatası

Arda2222

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, İtopya'dan aldığım sistem kendini resetliyor. Bazen de bilgisayar açıkken klavye, mouse, ekran gidiyor ışıkları da gidiyor lakin kasa fanları, işlemci fanı açık ve dönüyor. Oyun oynarken veya hiçbir şey açık değilken de bunu yapıyor yani yükte olmasıyla alakalı değil. Yaşadığım yerde baktırdım orada bu sorunu yapmamış ama format attırdım baktırdım eve geldim yine aynı. Sorunu bulamıyorum, başına gelen veya sorunun kaynağını bilen yardımcı olursa sevinirim. Sistem:
AMD Ryzen 5 3400G işlemci(APU)
MSI A320M-A Pro anakart.
Corsair 8 GB RAM 3000 MHz.
SSD 480 GB.
Power Boost VK-P1900B kasa 500W.
Olay görüntüleyicisinde Kernel-Power hatası var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır SSD ile alakalı bir durum olacağını sanmıyorum. Artık bekle adamlar sana gereken bilgiyi aktarırlar.
Tekrardan merhaba, Kargo itopyanın eline salı günü ulaşmıştı bugün geri gönderim yaptılar yani kargoya verdiler. Aradığımda testler falan yapılmış dediler bir sorun yok dediler galiba korktuğum başıma geldi yine sorunlu gelicek ve bende kapanıcak eğer öyle olursa sizin dediğiniz yere gönderim yapıcam destek bilişime.

Onlar bir şeyden anlayacağını düşünmüyorum. Sıcaklık testi yapmıştır kapanıyor mu hayır diyerek geri gönderdiler.
Aynen bi gelsin dediğiniz yere göndericem.
Gönderirken aldığım yere haber vermem gerekli mi ? Ben yaklaşık 1 ay önce destek bilişimle iletişime geçmiştim siteden canlı mesajla seri no falan verdim kargo no verip gönderebilirsiniz dediler.

Ben Vatana haber vermeden direkt kağıttaki servise gönderdim onlar kendileri iletişim kurdular. @Arda2222
Dostum bilgisayar geldi hiç bir şey değişmemiş bu kendinibilmişler test yapmışlar büyük ihtimal yarım saat bile bilgisayarı açık tutmadılar. Sorun devam ediyor iade de yokmuş. Kargo da kasa ön paneli de kırık geldi her yeri de yamulmuş, varsa itopyadan alışveriş yapacak bu yazdıklarımı dikkate alsın.

Tüketici hakem heyetine durumu belirt tüm masraflarını karşılasınlar. Böyle saçmalık olmaz. Sikayetvar.com vs gibi sitelere de yaz.
Sadece işlemciyi yetkili servise gönder.
Tekrardan merhaba. Sorunun kaynağını buldum ve bu soruna başka yaşayanlar olursa diye bu çözümü de yazıyorum. Bu postta zaten bir sürü çözüm var. Bilgisayarı nerden baksanız 8-9 senelik 250 w bir PSU ile denedim ve ortadan kalktı. Bu sorun evinizin elektriğindende olabilir. Onu da değerlendiriniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı